Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se, lyt & oplev

Se traileren til den nye Downton Abbey-film

23. maj 2019
af Charlotte Kobberøe Fink
foto: Everett Collection/MEGA
Dette efterår får den længeventede fortsættelse til den britiske drama-serie Downton Abbey premiere – men denne gang som film. Traileren er netop blevet offentliggjort og løfter sløret for en smule af handlingen. Se den her.

Traileren til Downton Abbey-filmen offentliggjort

Det bliver et glædeligt gensyn med langt de fleste af skuespillere fra TV-serien Downton Abbey, når filmen af samme navn får premiere i Danmark den 12. september dette efterår.

Lord & Lady Grantham, Lady Mary, Anna, Mr. Bates, enkegrevinde Grantham, Mrs. Hughes, Mr. Carson og mange af de ande kendinge vender stærkt tilbage og byder os endnu engang inden for på slottet Downton Abbey med alle dets hemmeligheder, sorger, glæder og intriger – men vi vil også se en håndfuld nye skuespillere i filmen.

LÆS OGSÅ: Kom indenfor på Downton Abbey

Det er fire år siden, at sjette og sidste sæson af den populære TV-serie rullede over skærmen i 2015, så vi er spændte på at se, hvad film-fortsættelsen byder på - men nu løfter den nyligt offentliggjorte trailer lidt af sløret: Blandt andet får Downton Abbey et meget fornemt besøg, der er kærlighed i luften, overdådige fester - og måske nye tider på vej til Downton. Se traileren øverst.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200.jpg

Læs også