Golden Globe Awards 2019
Se, lyt & oplev

Se kjolerne fra Golden Globes 2019: De glitrende, de sexede, de bedste - og de værste!

7. januar 2019
af redaktionen
Foto: Mega Agency
Dette års store Golden Globe Awards-show bød rent modemæssigt på et kig til den bare hud, til guddommeligt smukke kjoler - og endeligt også til nogle ups'ere på den røde løber...

Der var voluminøse balkjoler, lækre skrud og frem for alt masser af stramtsiddende og sexede kjoler med et kig til den bare hud, da cremen af den internationale filmbranche i går holdt den store årlige prisuddeling Golden Globe Awards i Hollywood.

Modemagasinet Harpers Bazaar var hurtige til at kåre aftenens vindere på modefronten og gav både roser til bl.a. Julia Roberts, der var i moderne jakkesæt fra Stella McCartney, Rosamund Pike, der var i cut-out-kjole fra Givenchy haute couture, samt Lady Gaga, der havde taget en gigantisk, men smuk, isblå haute couture-kjole på fra Valentino. Derimod blev både ex-supermodellen Heidi Klum og skuespillerne Penelope Cruz, Anne Hathaway og Lucy Liu kritiseret for deres kjolevalg.

Golden Globes er hvert år startskuddet på årets prisuddelinger, og altid et godt fingerpeg om, hvem der kommer til at vinde Oscars til den prestigefyldte prisuddeling, der i år løber af stablen den 25. februar.

I år løb "Bohemian Rhapsody"- filmen om Freddie Mercury - med to af de helt store priser, nemlig "Bedste film - drama" samt "Bedste skuespiller - drama". Glenn Close fik prisen for "Bedste skuespillerinde - drama" for filmen "The Wife", og endelig blev filmen "Green Book" kåret som "Bedste film - musical/komedie".

Se alle kjolerne fra Golden Globe Awards her:

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også