remee og mathilde
Se, lyt & oplev

Remee og Mathilde forklarer særligt babynavn: Alligevel ændrede de mening

2. marts 2022
af Anja Bruneskjold
Foto: Thomas Laursen
I oktober blev producer Remee Jackman og modelkæresten, Mathilde Gøhler, forældre til deres andet fælles barn. Og planen var oprindeligt, at barnet skulle have haft et helt andet navn.

Artiklen var publiceret første gang på Se og Hør.

Babysnakken fortsætter i det nyeste afsnit af “Remee & Mathilde”. Og denne gang er det blandt andet parrets kommende baby, som på optagetidspunktet stadig ikke var kommet til verden, der er omdrejningspunktet.

Det viser sig nemlig, at navnet Lelou, som det nyeste familiemedlem hedder, ikke umiddelbart lå lige for, da kendisparret skulle finde på et passende navn.

– Det, der giver logisk mening, hvis vi skulle tage inspiration fra, hvorfor Kenya (Remee og Mathildes seksårige datter, red.) hedder Kenya, så kunne babyen komme til at hedde Rose, forklarer den 29-årige model i det nyeste afsnit af realityhittet.

Mathilde Gøhler forklarer videre, at årsagen til, at parret tænkte på netop dette navn, er, at det lille vidunder er “lavet på Rosenlunden”, som er Vedbæk-palæet, hvor parret boede sammen, indtil de sidste år valgte at flytte fra hinanden.

Alligevel blev det ikke navnet Rose, som lillesøster kom til at hedde. I stedet har hun nu fået navnet Lelou.

Læs også