Prins Nikolai
Se, lyt & oplev

Prins Nikolais kæreste deler sjældent billede

13. juni 2022
Af Aviaya Hansen
Foto: Hanne Juul
Benedikte Thoustrup rutter ikke ligefrem med parbilleder på de sociale medier, men nu har hun lagt et friskt foto af hende og prinsen på Instagram.

Selv om de har dannet par siden 2017, findes der ufatteligt få billeder af prins Nikolai og hans kæreste Benedikte Thoustrup sammen.

Det hører således til sjældenhederne, at parret deler ud af parbilleder på deres sociale medier. Men nu har Benedikte delt et af de sjældne billeder på sin Instagram, hvor hun skriver:

- My person (min person, red.)

Billedet er fra onsdag aften, hvor parret sammen deltog i Cartier-arrangementet Clash de Cartier i Stockholm.

Benedikte var iført en lang, tætsiddende kjole, mens prins Nikolai rockede et blåt nålestribet jakkesæt med matchende solbriller.

Det er ikke første gang, prins Nikolai er med til et af smykkegigantens clash-events. Da et lignende arrangement i efteråret fandt sted i Berlin, havde han dog sin mor, grevinde Alexandra, med som ledsager.

Dengang optrådte den britiske singer-songwriter Celeste ved den overdådige fest, hvor også kæmpestjerner som Lily Collins og Netflix’s "Young Royals"-skuespillerne Omar Rudberg og Edvin Ryding var til stede.

Benedikte og Nikolai fandt hinanden, da de begge var elever på Herlufsholm.

Efter opholdet på skandaleskolen gik turen til hæren for Nikolais vedkommende, men opholdet på Varde Kaserne blev kortvarig, og Nikolai droppede tilværelsen som Jens til fordel for en plads på Copenhagen Business School.

Sidste sommer meddelte Nikolai, at han rykkede teltpælene op for at bosætte sig i Paris. Det samme gjorde Benedikte, men efter en del forvirring kom det frem, at parret af personlige årsager ikke skulle bo under samme tag i kærlighedens by.

Men selv om de ikke deler tandkrus, lever kærligheden tydeligvis stadig i bedste velgående.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også