https://imgix.femina.dk/media/1ebf9d79e5dd4a37a3fc45e329492983.jpg
Se, lyt & oplev

Nyt Camille Jones album

18. februar 2011
af Louise Puck Hansen
På Camille Jones kommende album er stilen mere afdæmpet, og teksterne handler lidt mindre om sex og lidt mere om den store – og besværlige – kærlighed

Der kommer en dag i enhver elektrodivas liv, hvor de hårdtpumpede klubhits må vige pladsen for mere eftertænksomme sange om kærlighed, og den dag er også kommet for Camille Jones. Jones har ellers brugt de seneste år på at slå sit navn fast internationalt med dance-music af den kontante slags (med "The Creeps" som det foreløbige højdepunkt), men på sit kommende album er stilen mere afdæmpet, og teksterne handler lidt mindre om sex og lidt mere om den store - og besværlige - kærlighed. Camille Jones siger selv om sit album, at hun har mindre behov for at vise, hvad hun kan, og hellere vil bruge krudtet på at fortælle nogle gode historier. Og de bedste historier handler som bekendt om kærlighed. Did I Say I Love You er på gaden den 21. februar.

Bonusinfo
Dansk-amerikanske Camille Jones har en fortid som backup-sanger for Thomas Helmig og Anne Linnet og fik sit store gennembrud, da den hollandske dj Fedde Le Grand remiksede sangen "Creeps", men selvom hun har hittet stort på klubscenen, også i det store udland, så elsker hun både country og Led Zeppelin.

RELEVANTE LINKS

Stalins køer, Fatimas hånd og Primtallenes ensomhed

https://imgix.femina.dk/legacy/media/6d39de0f40fc4c1a9472b3934ee5959d.jpg

Læs også