https://imgix.femina.dk/media/4abcc343c37644e5bf94a5a8b8f0ae10.jpg
Se, lyt & oplev

Nyt album fra en gammel kending

1. marts 2010
af Charlotte Hallbæck
Sko/Torp har genfundet hinanden, og efter 15 års albumpause udkommer de nu med et nyt album, som består af konkrete, personlige beretninger

Det er ved at være nogle år siden, man har hørt fra Sko/Torp, men nu er makkerparret ude med deres nye album "Heartland", som består af 11 solide og gennemtænkte sange. Bandets nye album er, ligesom de foregående, gennemarbejdet og solidt.

- Vi er håndværkere, og dem er der ikke så mange tilbage af. Det har været centralt for mig, at albummet skulle laves på god gammeldags snedkermanér, siger Søren Sko.

I 1997 skiltes duoen i en gensidig forståelse af, at inspirationen simpelthen var løbet tør, og der gik en årrække, hvor de ikke havde kontakt, men da Søren Sko puslede med et nyt album i 2004, begyndte han at tænke på sin gamle makker, og de besluttede at se, om det var på tide at lave noget sammen igen.

Det er der altså kommet et nyt album ud af, med nogle meget konkrete fortællinger om liv og død, som sangene "Cold night without you" og "Song for Michael", der handler om dødsfald tæt på de to.

Men man skal ikke være bange for et alt for stillestående og melankolsk album, for sange som "Summer Song", "Rattling Days" og "That's What's It's All About" sørger for at balancere udtrykket.

Sko/Torp - "Heartland" udkommer den 22. februar.

Læs også:

Læs også