Aargang_20
Se, lyt & oplev

Nu vender “Årgang 20” tilbage

6. januar 2023
Af Benedikte Brix
Foto: TV 2 / Mikkel Fauerholt
Sæson tre af “Årgang 20” er klar og kan ses fra i dag på TV 2 Play. Denne gang kommer vi tæt på familiernes 2022 med sorger, glæder og ændrede planer

Børnene i “Årgang 20” fylder i denne sæson to år, og verden begynder at åbne sig for dem, mens forældrene på forskellige måder løser den samme opgave: At være familie.

Asmus og familien på Als

På det naturskønne Als er der mange planer, men for få timer. Lena fokuserer på det nære, mens Mads prøver at kombinere familielivet med ønsker om karrierespring, politisk indflydelse og mere end en håndfuld forskellige hobbies.

Lige som de øvrige familier må de også forholde sig til stigende priser og en usikker verden. En virkelighed, de må tale med børnene Asmus og Malthe om.

Asmus
Asmus med mor Lena, far Mads og broren Malthe.

Louie og familien i Lyngby

I Lyngby i Storkøbenhavn bor Maria og Daniel. Sammen har de sønnen Louie, som fylder to år.

Han er svær at komme i kontakt med, og som Louie vokser, bliver det tydeligt for dem, at han ikke har et sprog. Louie skal derfor udredes og får en diagnose.

Maria og Daniel havde forestillet sig et andet familieliv end det, de nu skal til at leve.

De får hjælp til at klare det, og drømmen om en større familie har de fortsat, men det er ikke uden bekymringer for fremtiden.

Loui
Louie med forældrene Maria og Daniel.

Solvej og familien på Djursland

På Djursland er familien også påvirket af krigen i Ukraine. Maria har forberedt sig, hvis det værst tænkelige skulle ske, og det involverer blandt andet kælderen under Nikolajs restaurant.

Heldigvis er det glædelige begivenheder, der fylder, og datteren Solvej kan for første gang sige hej til sin lillesøster.

Det er dog ikke altid lige nemt at gå fra tre til fire.

Solvej
Familien på Djursland: Nikolaj, Maria, Solvej og lillesøster Mathilde.

Ayasofia og familien i Nordsjælland

Lisbeth og Christian bor i Espergærde i Nordsjælland.

Efter nogle år med familieforøgelse, hvor Ayasofia kom til, og jobskift ser Christian frem til et roligt år, men sådan går det ikke – Lisbeth har andre planer.

Fælles er de dog om at ville være den bedste udgave af dem selv – både hver for sig og fælles, så de tager hul på en række ærlige snakke og går konkret til værks for skønheden.

Ayasofia
Ayasofia med sine to søskende og forældrene Lisbeth og Christian.

Tredje sæson har premiere på TV 2 PLAY torsdag 5. januar og på TV 2 12. januar 2023.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også