Disney+ kommer til Danmark
Se, lyt & oplev

Nu kan du se alle Disney-klassikerne derhjemme

23. juni 2020
af
Camilla Korntved. Foto: Scanpix og Shutterstock
Nu er ventetiden endelig ovre. Disney+ kommer nemlig til Danmark! Læs her, hvornår du kan nyde et glædeligt gensyn med alle de gode gamle klassikere.

Hvis du elsker bal, der varer til midnat, historien om en løvekonge eller levende legetøj på eventyr, så er der gode nyheder.

Du kan snart se alle dine Disney-venner på skærmen derhjemme. Så behøver du ikke længere gemme de støvede VHS-bånd og DVD-skiver, du ikke kunne nænne at smide ud.

15. september kommer streamingtjenesten Disney+ til Danmark.

Gensyn med barndommen

På Disney+ kan du finde alle dine gamle yndlingstegnefilm som "Løvernes Konge", "Pinocchio" eller "Skønheden og udyret".

https://imgix.femina.dk/shutterstock_1588449007.jpg

Foruden Disneys egne film og serier som ”High School Musical” og ”Frost”, så inkluderer abonnementet også indhold fra Disneys underholdningsbrands som Marvel, Pixar, Star Wars og National Geographic.

Derudover kan du også se dokumentarfilm og kortfilm.

https://imgix.femina.dk/shutterstock_212305048.jpg

Hvis du skal nyde alle barndommens goder, skal du af med 59 kroner om måneden eller 589 kroner for et år. Til sammenligning koster et abonnement på Netflix og HBO Nordic 99 kroner.

Ved køb af et abonnement får du adgang til Disney+ på mobilen, tv’et, og spillekonsoller og smart-tv.

Indholdet kan downloades, så du altid kan have "Mulan" eller "Han Solo" med i baglommen til de lange togture eller køen i supermarkedet.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også