Bridgerton
Bridgerton-serien har slået alle rekorder på Netflix.
Se, lyt & oplev

Nu er det afsløret: Her er hovedpersonerne i tredje sæson af Bridgerton

17. maj 2022
Af Maria Hoang
Foto: Netflix
Den næste sæson af den populære Netflix-serie kommer ikke til at følge den serie af romaner, som er grundlag for hele "Bridgerton"-universet.

Hvis fans af 1800-tals dramaet "Bridgerton" tror, at serien kommer til at følge bøgerne, de er baseret på, så kan de godt tro om igen.

For skal man følge romanseriens kronologi, så kommer det til at være Benedict Bridgerton, der skal være i fokus i sæson tre, men sådan kommer det ikke til at være. Det skriver Variety.

Det er Nicola Coughlan, der spiller Penelope Featherington, som til en Netflix-paneldiskussion søndag afslørede, at det kommer til at være hende og Colin Bridgertons kærlighedsdrama, der kommer til at være omdrejningspunktet for sæson tre.

I sæson et fulgte vi Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), der var på jagt efter en passende ægtemand, mens vi i sæson to var med storebror Anthony Bridgerton på konejagt.

I sæson tre kommer det altså til at være lillebror Colin, der skal finde sit livs kærlighed.

"Bridgerton"-serien er baseret på en serie af romaner, som er skrevet af Julia Quinn.

Anden sæson af Netflix-hittet slog alle rekorder og blev set intet mindre end 193 mio. timer verden over, hvilket er det højeste tal for en engelsksproget serie på tre dage.

"Bridgerton" er allerede forlænget med både en tredje og fjerde sæson.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også