https://imgix.femina.dk/storage_1/media/marklund_liza_noras_bog_300dpi.jpg
Se, lyt & oplev

Noras bog - et krimihit fra Liza Marklund

25. oktober 2013
Af Julia Lahme
FEMINAs boganmelder Julia Lahme giver 5 fuldfede F’er til Liza Marklunds nyeste krimi. Læs her, hvorfor du skal skynde dig ud og shoppe Noras bog.

One queen to rule them all

Med fare for at træde i krimispinaten, så er Liza Marklund nok den, der mest fortjener titlen krimidronning. Hun har gjort noget helt særligt for genren, blandt andet ved at stå 100 procent ved den, også inden den blev populær, og så har hun sat kvinderoller under lup.

Forsvunden politikerhustru

Nu er hun endelig tilbage med en ny bog i serien om journalisten Annika Bengtzon, Noras Bog (Rosinante), som skal skrive en historie om en forsvunden politikerhustru, Nora, som forsvinder, mens hendes mand tortureres grusomt.

Kaos og kvinderoller

Undervejs i søgen efter Nora, opdager Bengtzon, at Nora ikke var den über-perfekte kvinde, alle troede, hun var, og imens rasler Annikas eget privatliv rundt i en meget uharmonisk rytme. Alt er kaos. Ingen er perfekte, og kvinderoller er til for at blive genforhandlet. Dette er en uhyggelig og præcis krimi, som stiller skarpt på alle de ansigter, vi tror, vi skal kunne male på. Du er nødt til at læse Noras bog, som udkommer i dag – 25. oktober.

LÆS OGSÅ: Bøgerne Liza Marklund aldrig glemmer

Læs også