https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/dig-og-dit-liv/foejletoner/anna-grue-mord-i-bagagen/1228-afsnit-1/1228-foljeton-afsnit-1-copy-2.jpg
Se, lyt & oplev

"Mord i bagagen" af Anna Grue

9. august 2012
af Anna Grue
Illustration: Aurora Kroon, Foto: Claus Boesen
”Mord i bagagen” er skrevet eksklusivt til FEMINAs læsere og har Marianne Sommerdahl i hovedrollen. Hun er også med i Anna Grues krimiserie med Dan Sommerdahl. Følg med fra start på den spændende krimi-føjleton i 4 afsnit
https://imgix.femina.dk/legacy/media/88557e08b2ea4bad975821985c5bdcfd.jpg

Om Anna Grue
Forfatteren til FEMINAs sommerkrimi er Anna Grue, der har skrevet en novellesamling og seks romaner - heraf fire med reklamemanden Dan Sommerdahl, bedre kendt som Den Skaldede Detektiv, i hovedrollen. Bind fem i serien udkommer den 10. august og hedder "Et spørgsmål om penge".
Anna Grue har en fortid som redigerende journalist og chefredaktør i blandt andet Aller Press og kan med jævne mellemrum opleves som en del af det faste panel i DR2's "Smagsdommerne". Hun bor på Amager med sin mand og er mor til tre - og bedstemor til to.

"Mord i bagagen" er skrevet eksklusivt til FEMINAs læsere og har Marianne Sommerdahl i hovedrollen. Hun er også med i Anna Grues krimiserie med Dan Sommerdahl.

Anmelderne har været begejstrede for Anna Grues krimier med Den Skaldede Detektiv og skrev blandt andet:

… suveræn sprogfornemmelse …
- Politiken

Troværdig og velkomponeret krimigåde fra dagens Danmark.
- Jyllands-Posten

Det er herlig afslapning, mærkeligt nok. Så kom bare med nr. 5, Grue. Nr. 4 er i hvert fald gruelig god!
- Søndag

Læs også