Se, lyt & oplev

Mød Camilla Läckberg og få rabat på hendes nyeste bog

9. februar 2010
af Charlotte Hallbæck
Den 22. marts kommer Camilla Läckberg til København og holder foredrag for FEMINAS læsere. Mød den kendte krimidronning og få hendes nye bog til spotpris!

Til arrangementet vil der være mulighed for at høre forfatterens mere uddybende tanker bag bogen samt de temaer, hun berører i sit krimi-univers. Der vil også være mulighed for at stille forfatteren spørgsmål og at købe hendes nye bog til en fordelagtig pris.

DET FÅR DU: * Mulighed for at møde Camilla Läckberg og høre om arbejdet bag hendes nyeste roman * En spændende aften i det smukke Aller-hus på Havneholmen i København * Lejlighed til at hilse på FEMINAs chefredaktør, Camilla Lindemann, og FEMINAs redaktør, Camilla Kjems, som vil være ordstyrere på aftenen * Chancen for at stille Camilla Läckberg spørgsmål om hendes forfatterskab

Praktisk info: Hvor: Aller huset, Havneholmen 33, 1561 KBH V Hvornår: Mandag den 22. marts 2010 kl. 19.30 - 21.30

Pris for klubmedlemmer: 279 kr. for billet samt 'Havfruen' signeret af Camilla Läckberg (Prisen for bogen alene er normalt 299 kr.) Pris for ikke-medlemmer: 319 kr. for billet samt 'Havfruen' signeret af Camilla Läckberg (Prisen for bogen alene er normalt 299 kr.)

OBS: Din kvittering gælder som billet & tilmeldingen er bindende (billetprisen refunderes ikke ved afbud).

Om Camilla Läckberg Camilla Läckberg (1974) er en af Skandinaviens mest populære forfattere. Bøgerne om forfatteren Erica og politimanden Patrik udkommer i mere end tyve lande. Camilla Läckbergs bøger ligger i øjeblikket på toppen af bestsellerlisterne i hele Skandinavien, og nu rykker det også i resten af verden med et nyligt salg til USA, en fransk filmatisering af "Isprinsessen" og en førsteplads på den spanske bestsellerliste m.m.

 

NB! Du kan også tilmelde dig arrangementet uden at købe Läckbergs seneste bog "Havfruen" Pris for klubmedlemmer (uden bog): 129 kr. Pris for ikke-medlemmer (uden bog): 159 kr.