https://imgix.femina.dk/2021-08-20/dr-0606198.jpg
Gift ved første blik

Michael fra "Gift ved første blik" løfter sløret: Det skete der på bryllupsnatten

20. august 2021
af Stine Ramlyng og Tanja Larsen, Billed-Bladet.
Foto: DR
Gift ved første blik-parret Pernille, 28, og Michael, 36, kyssede første gang, da de fik taget bryllupsfotos. Og selv om parret havde god kemi med det samme, skete der ifølge gommen ikke mere end det man ser på tv.

Det var smil ved første blik, da Pernille og Michael mødte hinandens blik i syvende sæson af DR-programmet "Gift ved første blik". Og siden så det for seerne ud som om, at de kom ualmindelig godt overens med hinanden.

De kyssede sig nemlig - mere eller mindre - gennem hele program 1, efter at bryllupsfotografen havde dem fået til at give hinanden det første kys, skriver Billed-Bladet.

Lærte hinanden at kende på bryllupsnatten

– Jeg følte mig hurtigt tryg ved hende, så det var nemt at kysse hende hurtigt, fortæller gommen, som dog mener, at det er misvisende, at de i programmet næsten ikke lavede andet end at kysse.

– Vi havde så mange snakke. Det ser man bare ikke på tv. Vi havde ikke sex på bryllupsnatten. Vi snakkede meget og kyssede meget og prøvede at lære hinanden at kende, fortæller Michael om tiden efter, at kameraerne slukkede og parret endelig blev helt alene.

Voldsomt god kemi

Men at kemien var der fra start, hersker der ingen tvivl om.

– Vi klikkede voldsomt godt fra starten, og hun grinede, når jeg prøvede at være sjov. Det var rigtig dejligt, siger brudgommen om sin brud Pernille, som er efterskolelærer og bor i Horsens.

Har været gift og har børn

Michael selv er også lærer, 36 år, og har været gift før. Og efter at være kommet oven på skilsmissen blev han klar til at finde kærrligheden igen.

Men dating-apps virkede ikke for ham.

– Det er fem et halvt år siden, jeg blev skilt. Det nåede aldrig at blive seriøst med dem, jeg datede derefter, fortæller Michael, som har børnene Saga, 5, og Nor Alva, 7, fra sit tidligere forhold.

Læs også