Gift ved første blik
Gift ved første blik

Mette fra Gift ved første blik: Derfor ser mine børn ikke med

10. september 2021
af Laura Dalgård Hansen
Foto: DR
Mette fra "Gift ved første blik" er mor til tre, men hendes børn var ikke med til brylluppet, og de følger heller ikke programmerne på tv.

Den nye sæson af ”Gift ved første blik” er i fuld gang, og tusindvis af danskere følgere hver uge de nygifte par og de udfordringer, de møder undervejs.

I sidste afsnit bragte Morten en samtykkeerklæring på bordet, som han bad Mette underskrive. Og selv om det var noget specielt, tog Mette det i stiv arm, skriver Billed-Bladet.

Tryg ved Morten

– Jeg var hurtigt tryg i Mortens selskab, og jeg havde ingen forbehold i forhold til, hvad jeg havde lyst til at tale med ham om. Det var mere situationen, han sagde det i. Morten syntes, det var lidt sjovt – også fordi han ved, at jeg har det lidt stramt med, at der er kamera på. Jeg har også tre børn, jeg skal tage hensyn til, fortæller Mette.

Netop hendes tre børn på 15, 18 og 21 var også med i hendes overvejelser, da hun meldte sig som deltager i programmet.

– Jeg overvejede, om jeg skulle cleare det med mine børn og familie inden. Men det er også mit liv, og mine børn er store.

– Så længe jeg fremstår som et ordentligt menneske, har jeg det lidt sådan, at så er det også mit valg. Og hvis de ikke vil være en del af det, bliver de ikke tvunget til det, forklarer Mette.

Inden optagelserne begyndte, besluttede Mettes børn sammen med hende, at de ikke skulle være en del af det, og de ser heller ikke programmerne, nu hvor de bliver sendt på tv.

I begyndelsen var det svært for Mette, at de ikke ville dele oplevelsen med hende.

Børnene var splittede

– Man har et ønske om, hvordan det skal være, når man bliver gift, og at de nærmeste deltager. Jeg havde snakket med mine børn om det, og de var lidt splittede om det. De havde det rigtigt stramt med, at der var kamera på, siger hun og fortsætter:

– Da vi kom tættere på dagen, valgte jeg at sige, at de ikke skulle deltage, for jeg kunne mærke, de ikke selv ville sige det.

– Jeg vidste, brylluppet ville blive en stor dag for mig, og hvis jeg samtidig skulle forholde mig til tre børn, der ikke var trygge i det … I stedet havde jeg alle mine fantastiske venner med, og jeg havde den bedste dag, forsikrer Mette.

Læs også