https://imgix.femina.dk/storage_1/media/nbc_hannibal.png
Se, lyt & oplev

Mads Mikkelsen i endnu en sæson som Hannibal the Cannibal

31. maj 2013
Af Mette Rou Lund kl
15:00:00
Mads Mikkelsen får lov at gi’ den som en mand med en usund appetit i endnu en omgang af tv-serien Hannibal. Inden vi bliver helt bange for Mads, vil vi minde os selv om, hvor charmerende han også kan være. Se selv her 5 hotte billeder i vores galleri.

Den amerikanske tv-serie, hvor Mads Mikkelsen spiller ingen ringere end den intelligente kannibal Hannibal Lecter kommer i endnu en sæson med 13 afsnit. NBC-Serien er baseret på romanen Den røde drage, skrevet af Thomas Harris i 1981, og den er skrevet og produceret af Bryan Fuller, der også står bag tv-serie-hits som Pushing Daisies og Dead Like Me.

Mads Mikkelsen fik blandede anmeldelser for sin præstation som Hannibal i første sæson, han blev blandt andet kritiseret for sin accent og for at mumle for meget men fik ros for sin åleglatte udstråling. Men der er også noget at leve op til, for den walisiske skuespiller Anthony Hopkins gaflede en oscar for sin version af den kultiverede kannibal i filmen Ondskabens øjne.

I tv-serien Hannibal følger vi Hannibal Lecter i de tidlige år, hvor han stadig er på fri fod og er en psykiater med en lidt for stor appetit (på menneskekød), der hjælper FBI med opklaringer. Foreløbigt ser det ud til, at vi må vente til sommeren 2014, før vi kan gense Mads Mikkelsen som sulten psykopat, men lige nu kan du nyde ham i mindre psykopatiske versioner i billedgalleriet her.

Se en bid fra serien her

Læs også