https://imgix.femina.dk/media/article/1743-forpremiere.jpg
Se, lyt & oplev

Kom til forpremiere på Christina Rosendahls nye film ”VOLD – i kærlighedens navn”.

10. oktober 2017
af Redaktionen
Kom til forpremiere tirsdag den 31. Oktober kl. 19.00 - Grand teatret i København kun for Feminas læsere på Christina Rosendahls nye film ”VOLD – i kærlighedens navn”.

Femina sætter fokus på vold mod kvinder i forbindelse med premieren på Christina Rosendahls nye film. Instruktøren har fulgt en håndfuld kvinder, der alle er flyttet ind hos Danner - enten alene eller sammen med deres børn. Danner er et krisecenter med plads til 18 kvinder og børn.

Hvert år udsættes 33.000 kvinder for partnervold i Danmark. 14.000 henvender sig til et krisecenter. 2.000 flytter ind.

Læs også interviewet med filminstruktør Christina Rosendahl her: "Jeg er vokset op i en familie med rigtig meget vold"

Om filmen:

”Mødre og børn har trukket sig tilbage på deres værelser, alt er stille. Nattevagten tjekker, at alle døre er låst, og de frivillige, der har taget imod dagens opkald på nødtelefonen, kan pakke sammen. Selvom der er roligt bag de beskyttende mure i krisecentret, er livet for beboerne præget af et følelsesmæssigt kaos af sorg, i frygt for fremtiden og længsel. En livsfarlig længsel efter den kærlighed i hvis navn, volden mod dem bliver begået. Dag for dag, skridt for skridt arbejder personalet tålmodigt med at hjælpe kvinderne med at bearbejde oplevelserne og genopbygge deres selvtillid, så de kan skabe et nyt liv for dem selv og deres børn - uden vold.”

Tid og Sted:

Tirsdag den 31. Oktober kl. 19.00 - Grand teatret i Kbh. Pris: 90 kr.

Køb billetter på Grands hjemmeside

Vi glæder os til at se jer!

Læs også