hotel ottilia
Annonce
Se, lyt & oplev

Kom med indenfor på Danmarks nye luksushotel

22. marts 2019
af redaktionen
Foto: Brøchner Hotels
Det nyopførte Hotel Ottilia ligger i de historiske og smukke industribygninger i Carlsberg Byen i København og indbyder til forkælelse og spændende oplevelser. Snup en overnatning i luksusomgivelser – eller smut forbi til en lækker morgenmadsoplevelse på hotellet, der ligger midt i et af Københavns nye hippe bykvarterer. Lige nu har du mulighed for at vinde en morgenmad for to. Læs her, hvordan du deltager.

Ottilia var oprindeligt navnet på den gamle brygger Carl Jacobsens kone, men i januar i år blev en ny Ottilia født, da hotelkæden Brøchner Hotels åbnede Hotel Ottilia, der er seneste skud på stammen af kædens luksuriøse boutique-hoteller i København.

Hotellet ligger midt i Carlsberg Byen, der pt. er et af Københavns nyeste og mest hippe bykvarterer, og det er de gamle industri-bygninger, der blev brugt til ølbrygning, der danner rammen om 4+-stjernede luksushotel, der med sit navn sender en lille hilsen til den hedengangne bryggerfamilie.

https://imgix.femina.dk/hotel-ottilia-outside.jpg
https://imgix.femina.dk/hotel-ottilia-ny3.jpg

Unikke værelser og suiter

På trods af, at Hotel Ottilia er placeret i de tidligere malt- og øllagerbygninger, er der ikke meget gammeldags over hotellet. 155 hotelværelser, spafaciliteter, der åbner til efteråret, samt et restaurant- og rooftop-område med en spektakulær 360 grader udsigt over København danner rammen for et skønt og selvforkælende ophold for hotellets gæster.

De 155 værelser er fordelt på dobbeltværelser og suiter med hver deres unikke kendetegn. De regulære værelser har et cool, industrielt look, rå beton, åbne badeværelser og smarte lysinstallationer, og en del af dem har store, runde panoramavinduer med plads til at sidde i og nyde udsigten ud over byen og området.

Suiterne ligger i bygningens gamle, originale tårn, og har derfor et helt unikt særpræg i form af runde soveværelser og dagligstue. Nyd også de store, flerfløjede vinduer, stukken og det smukke lysindfald, når du gæster en af hotellets suiter.

https://imgix.femina.dk/hotel-ottilia-ny.jpg
https://imgix.femina.dk/hotel-ottilia_suite-bathroom_copy.jpg

Restaurant med 360 graders udsigt

Skal sulten stilles er Hotel Ottilias restaurant Tramonto et godt bud. Restauranten serverer alt det bedste fra Italien i form af autentiske lokale retter, og maden laves fra bunden, så sætter du tænderne i en skive brød, et stykke pasta eller en bid mozzarella, kan du være sikker på, den er hjemmelavet. Restauranten ligger øverst på toppen af hotellet, så du kan nyde en spektakulær 360-graders udsigt over København, mens du spiser. På lune forårs- og sommeraftener kan du sidde udenfor på den hyggelige tagterrasse blandt glødepærer og udendørs pejs. Som en lille sjov sidegevinst har tagterrassen også sin helt egen humlehave.

https://imgix.femina.dk/hotel-ottilia-tramonto-restaurant_credit-_jonathan-vivier-1.jpg
https://imgix.femina.dk/hotel-ottilia-rooftop-terrace-2.jpg

Drop ind til en drink, middag eller event

Har du lyst til en god cocktail eller øl? Du behøver ikke være overnattende gæst for at nyde godt af hotellets mange lækre tilbud, for alle kan frit komme forbi og spise i hotellets restaurant (eller tage en pizza med hjem, hvis sofaen frister mere), tage en drink eller en kop kaffe i baren eller deltage i et af hotellets mange events i form af koncerter, gin-tastings (hotelbarens speciale!) mm. Se de kommende events på Hotel Ottilia her.

https://imgix.femina.dk/hotel-ottilia-organic-breakfast-1.jpg
https://imgix.femina.dk/hotel-ottilia-ny2.jpg

Økologisk morgenmadskoncept

Det samme gælder Hotel Ottilias morgenmadskoncept ”Goodmorning, it’s organic!”, der består af et lækkert morgenmadsbord med over 90 % økologiske produkter. Her kan du nyde friskbagte croissanter og brød, yoghurt med hjemmelavede toppings, sunde smoothies, juice og hvad en morgenmadssulten mave ellers kan have lyst til, og alle kan sætte sig og få en lækker morgenmad, uanset om de er gæster på hotellet eller ej.

https://imgix.femina.dk/hotel-ottilia-organic-breakfast-2.jpg

Læs også