https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1325_louisa_lorang_nyt_program.jpg
Se, lyt & oplev

Kom i køkkenet med FEMINAs egen kok Louisa Lorang

21. juni 2013
Af Redaktionen 06/21/2013 - 07:30
Har du lyst til at vise din have og dit køkken frem for FEMINAs egen kok Louisa Lorang, så tilmeld dig TV2s nye inspirerende have- og madprogram

Du kan både komme på TV og i køkkenet med FEMINAS Louisa Lorang og få tips og idéer til, hvordan du bruger dine egne frugter og grøntsager fra haven optimalt og allerlækrest.

I TV2’s nye inspirerende have- og madprogram vil FEMINAS egen kok Louisa Lorang (også kendt fra Go’ Morgen Danmark) rejse rundt i landet for at besøge en række have- og madpassionerede danskere og la’ sig begejstre af deres lækre hemmeligheder.

Louisa skal ud og se, hvor råvarerne kommer fra, og vi går med i køkkenet for at blive inspireret til nye retter med vores lokale frugter, grøntsager, bær, honning, kød, mælk og hvad der ellers findes derude af friske, danske varer.

Læs også: FEMINA ♥ Louisa Lorang!

Så er du også bidt af at frembringe egne råvarer, og brænder du for at bruge dem på nye og særlige specialiteter? Så er det måske dig, der skal dele din passion med resten af Danmark – og det kan blive DIN opskrift, der vinder.

Programrækken ender nemlig med en spændende finale, hvor de udvalgte medvirkende og deres specialiteter konkurrerer om æren af at kunne kalde sig Landets Lækreste Køkkenhemmelighed.

Det behøver ikke være kompliceret eller eksotisk – bare det er fantasifuldt og lokalt. Skriv lidt om dig selv (eller én, der burde være med) til havemad@nordiskfilmtv.com

Læs også