https://imgix.femina.dk/storage_1/media/wtm-15174.jpg
Se, lyt & oplev

Kan Jennifer Aniston være troværdig som stripper?

15. august 2013
Mette Rou Lund
Jennifer Aniston smider tøjet i Familien Miller … langt over grænsen, hvor en gruppe taber-typer skal lade som om, de er en ærkeamerikansk kernefamilie for at smugle stoffer over grænsen i Mexico. En plan der ikke går efter planen.

Ideen er faktisk super fed. Man tager en gruppe mennesker, der er meget langt fra hr. og fru parcelhus (en hashdealer, en stripper, en hjemløs teenagetøs og en nørdet og omsorgssvigtet jomfru). Man giver dem opgaven at tage til Mexico og hente et læs hash. I forklædning som et stk. almindelig familie i autocamper.

Det går selvfølgelig helt galt i Familien Miller … langt over grænsen, og ja, vi får faktisk lov til at se Jennifer Aniston strippe. Men der er bare det problem, at skuespillerne på en eller anden måde er mere troværdige i deres roller som almindelig familie end som white trash-typer. Jennifer Aniston ligner mere en husmor, der stripper end en stripper, der lader som om, hun er husmor, og Emma Roberts udstråling er stadig nuttet lige meget, hvor tvær hun prøver at se ud, og hvor meget sort sværte hun har om øjnene.

Jeg grinede da et par gange, men havde bare håbet, at jeg ville grine meget mere, da både Jennifer Aniston og Jason Sudeikis (kendt for filmen De satans chefer og TV-serien 30 Rock) har masser af komisk talent, men det falder lidt til jorden her.

Den virkelige autocamper-familie der dukker op på vejen er faktisk sjovere end den falske, især Kathryn Hahn som den hjertelige Edie, der er frisk på lidt swinger-klub-sjov i teltet, er grotesk pinlig på en tå krummende troværdig måde.

Alt i alt kan det ikke blive til mere end 3 F'er fra mig, men jeg fik lyst til at gense Jennifer Aniston i The Good Girl og Friends With Money - to fremragende film, hvor Aniston får bevist, at hun er meget mere end Rachel fra Venner.

Se trailer på youtube her

Læs også