Jonna fra Gift ved første blik
Gift ved første blik

Jonna fra ”Gift ved første blik”: Sådan følte hun for Carsten på bryllupsrejsen

7. september 2021
af Laura Dalgård Hansen, Billed-Bladet
Foto: DR
Selvom de lige havde mødt hinanden, var der særdeles god kemi mellem Joanna og Carsten på bryllupsrejsen. Og det er ikke første gang, Jonna har kastet sig hovedkulds ud i kærligheden.

Det er blevet tid til bryllupsrejsen for de fem par i denne sæson af ”Gift ved første blik”, og det gælder også Jonna og Carsten, som tilbragte deres hvedebrødsdage under romantiske rammer på Ærø.

Carsten, 59, og Jonna, 55, er det ældste par i programmet, og de er også blandt de par, som umiddelbart svinger bedst med hinanden.

Følelser for Carsten

– Hele det her forløb er megaintenst fra dag ét. Vi sprang datingfasen over, og på dag to sov vi arm i arm, fortæller Jonna, som ret hurtigt begyndte at få følelser for Carsten, til Billed-Bladet.

– For mit vedkommende kom jeg hurtigt i kontakt med mine følelser. Vi kom på et romantisk hotelophold, og vi puttede og havde det rart, og det virkede naturligt og slet ikke akavet. Det svingede fra første dag, fortæller hun.

Ikke bange for at springe ud i det

Det er ikke første gang, at Jonna på den måde er sprunget ud i tingene. I tidligere forhold har hun heller ikke været bange for at gå hurtigt frem, hvis den rigtige følelse var der.

Jonna og Carsten - Gift ved første blik

– Min første mand, som også er ham jeg har børn med, vi flyttede sammen, dagen efter vi mødte hinanden. Vi var sammen i 14 år, og nogle år efter gjorde jeg lidt det samme igen, da jeg mødte en anden mand.

– Jeg havde lige solgt mit hus, da jeg mødte ham, og så flyttede jeg over til ham. Vi skal jo lære hinanden at kende, men det kan man lige så godt gøre, mens man bor sammen, mener Jonna.

Derfor lå det heller ikke fjernt for hende at sige ja til en udfordring som ”Gift ved første blik” og flytte sammen med en fremmed mand.

Hun meldte sig til programmet, fordi hun ikke selv er lykkedes med at finde det rette match. Jonna har ellers datet, men hun synes, det bliver sværere og sværere at finde mænd, der vil engagere sig i et forhold.

Jonna fra ”Gift ved første blik”: Sådan følte hun for Carsten på bryllupsrejsen

Men hvis man er klar til at blive gift med én, man ikke har mødt før, må det betyde, at man er klar til et forhold, mente Jonna, og derfor sprang hun ud i at blive gift på tv.

Og her viste det sig altså hurtigt, at der var noget særligt mellem hende og Carsten, og den gode kemi fortsatte på bryllupsrejsen.

– Det var megahyggeligt og intenst. Vi gik hånd i hånd og arm i arm, og mit fokus var på Carsten hele tiden. Jeg tror ikke, de har filmet et eneste billede af mig, hvor jeg ikke kigger på ham og smiler, fortæller Jonna.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Om hun og Carsten fortsætter de gode takter kan man følge hver torsdag på DR i ”Gift ved første blik”.