I hus til halsen
I hus til halsen

I hus til halsen: Det ser du ikke på tv

10. februar 2022
af Karina Didriksen
Foto: Matias Brenø Olsson/DR
Trekløveret Line Franck, Søren Vester og Dennis Lindequist knokler på livet løs i DR1-programmet ”I hus til halsen”.

Artiklen blev første gang bragt hos Billed-Bladet.

I efteråret kørte designeren Søren Vester, ejendomsmægleren Line Franck og tømreren Dennis Lindequist Danmark tyndt for at lave sæson 10 af "I hus til halsen" på DR1.

Hvert program tager fire dage at optage, og på den tid forvandler trioen en bolig fra skrot til slot, så den bliver nemmere at sælge. Det bliver så kogt ned til en times tv hver onsdag aften.

Hvad man ikke ser på tv, er alt det, der sker i mellemtiden.

– Vi optager et program fra tirsdag til fredag. Vi er af sted hver anden uge, men i den uge, hvor vi ikke er ude, der gør vi os klar, fortæller Søren Vester til BILLED-BLADET og fortsætter:

– Vi er simpelthen så meget på, at selv om vi ikke er ude hos familierne, så er vi stadig i gang med diverse opgaver. Vi var i min hjemby Durup i det første program, men selv om jeg kun bor nogle kilometer derfra, så boede jeg stadig på hotel sammen med de andre.

Middagslur i campingvognen

Søren Vester og kollegerne bruger mange timer sammen, men sørger også for at have tid for sig selv.

– Vi giver hinanden meget ro, og jeg skal lige over i campingvognen og have min middagssøvn hver dag. Men vi mødes til spisning, hvor vi lige får snakket sammen, og vi sørger for at komme ud og motionere. Det er jo hverdag for os, og vi er væk fra vores familier, forklarer designeren.

Han elsker at hjælpe danskere med at få solgt deres huse, og han kunne ikke gøre det uden sin "I hus til halsen"-familie.

– Hvis vi får svært ved at nå det, så smider Line kuglepennen og er med til at male, og lydmænd og fotografer hjælper også til. Vi er virkelig et godt hold og en velsmurt maskine, siger Søren Vester med et smil.

Læs også