And Just Like That
And Just Like That

Hvorfor er Carrie spottet i sin brudekjole på And Just Like That-optagelser?

8. november 2022
Af Rose Maria Boelsmand
Foto: Mega
Det har selvfølgelig fået internettet til at eksplodere i rygter og potentielle årsager til, hvorfor vi skal se kjolen igen.

Artiklen blev første gang bragt hos ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

"Sex and the City"-reboot serien "And Just Like That", er gaven, der bliver ved med at give.

Særligt på outfit-fronten, hvor første sæson af serien leverede en række throwbacks til accessories og outfits, der havde spillet vigtige roller i den originale serie og de to første film.

Vi så både Fendi’s "Baguette"-taske, de ikoniske blå Manolo Blahnik-sko, nitte-sandalerne og -bæltet fra den første film.

Og det lader ikke til, at anden sæson sparer på de tidligere referencer.

Særligt ikke med det seneste outfit-læk fra serien, der viser Sarah Jessica Parker, aka. Carrie Bradshaw, komme ud ad sin hoveddør i intet mindre end den vanvittige Vivienne Westwood brudekjole – inklusiv blå fugl på hovedet – som hun bar til det dramatiske bryllup med Mr. Big i den første film "Sex and the City: The Movie".

And just like that
And just like that serie

Og det har fået internettet til at eksplodere i rygter og potentielle årsager til, at vi efter alt at dømme kommer til at se kjolen igen i anden sæson af "And Just Like That".

Det er ikke første gang, at vi ser karaktererne i kostumer, der mildest talt er ud over det sædvanlige og som får os til alle spekulere ekstra meget over, hvad der mon kommer til at ske i den nye sæson.

Først var det en lidt for livagtig due-formet taske, der kunne spottes på Sarah Jessica Parker under optagelserne.

Dernæst en vildere end vild Valentino-kreation på LTW-karakteren, der fik os til at tabe kæben.

Og derefter den ellers altid så tækkelige Charlotte York Goldenblatt i et rytterske-outfit med en gummi-fetish med 1880’er-referencer.

Og nu er det altså den skæbnesvangre "Bigger than Big"- Vivienne Westwood-kjole, der er præcis, som vi husker dem med spidse buster og en turkisfarvet fugl på hovedet.

Den eneste detalje, der synes at have ændret sig, er, at det oprindelige lange slør nu er skiftet ud med en kortere version.

Men mens kjolen ikke blot sender os direkte tilbage til år 2008, er det store spørgsmål jo blot, om brudekjolens cameo-optræden er et flashback, eller om den faktisk kommer i brug igen – måske i samme ombæring som Charlottes overraskende look og LTW’s outrerede Valentino-kjole.

We continue to wonder ...

Læs også