Dick_Angel
Se, lyt & oplev

Hvis du elsker "Han, hun og drømmeslottet", er der dårligt nyt

26. maj 2023
Af Karina Didriksen
Foto: TV2
Voldsomme anklager mod ægteparret Dick og Angel Strawbridge fra ”Han, hun og drømmeslottet” får nu en engelsk tv-station til at fjerne deres programmer fra sendefladen.

Dick og Angel Strawbridge har i flere år spredt glæde, varme og højt humør i ”Han, hun og drømmeslottet” på TV 2 Fri.

Gennem ni sæsoner har seerne kunnet følge det britiske ægtepar, mens de har renoveret deres eventyrlige slot i Frankrig og delt ud af deres kreative idéer.

Men nu har Dick og Angel mødt stor modstand og er blevet genstand for chokerende anklager, som har fået konsekvenser for parret og deres tv-programmer.

Ifølge mediet Deadline har den britiske tv-station Channel 4 øjeblikkeligt stoppet samarbejdet med Dick og Angel. Det sker, efter at parret har været genstand for en ekstern undersøgelse om deres adfærd, der peger på dårlig opførsel og mobning.

- Som konsekvens af undersøgelsen har vi besluttet, at vi ikke vil arbejde sammen med Dick og Angel på nye programmer i fremtiden, udtaler en talsperson ifølge Deadline.

Bekymrende adfærd

Britiske Channel 4 har sendt ”Han, hun og drømmeslottet” siden 2015, mens produktionsselskabet Two Rivers Media har produceret programmet de seneste fem sæsoner.

Ifølge Deadline påstår kilder, at det er Two Rivers Media, som har rejst bekymringer om Dick og Angels adfærd under optagelserne, der særligt er gået ud over seriens producere og har fået flere til at sige deres job op.

Two Rivers Media har derfor også valgt at afslutte samarbejdet med Dick og Angel.

Tilbage i 2021 blev Dick og Angel ifølge Deadline også anklaget for mobning, men det benægtede både ægteparret og Channel 4.

Usikkerhed om nyt program

Dick og Angel valgte sidste år at stoppe med ”Han, hun og drømmeslottet”, og den allersidste sæson 9 kan i øjeblikket ses på TV 2 Fri hver torsdag.

Tidligere på året afslørede ægteparret dog, at de ville fortsætte med at lave tv og skulle i gang med at optage et nyt program til Channel 4 med titlen ”Han, hun og drømmeslottet: Det hemmelige Frankrig”.

Nu hvor Channel 4 har afsluttet samarbejdet med Dick og Angel, er det ifølge Deadline usikkert, om den nye programserie vil blive sendt på tv, og de har forsøgt at få en kommentar fra parrets talsperson – indtil videre uden held.

Denne artikel blev første gang bragt af Billed-Bladet. Dette er en redigeret version.

Læs også