Se, lyt & oplev

Hvem ligner prinsesse Diana mest?

To skuespillerinder skal portrættere Lady Di i den populære tv-serie "The Crown". Bedøm selv, hvem der ligner den folkekære prinsesse mest.

Når fjerde sæson af succes-serien "The Crown" ruller over Netflix-skærmene til efteråret, gør en længe ventet karakter entre.

Lige siden den britiske serie tog seerne med storm i 2016 - og siden har leveret en ny sæson næsten årligt - har spørgsmålet ligget og luret:

Hvornår får vi Diana at se? Og hvem skal spille hende?

LÆS OGSÅ: Portræt af prinsesse Diana - hun ville jo bare elskes

Nu får vi endelig svaret. Ikke bare en, men to skuespillerinder skal portrættere den ikoniske prinsesse.

Den 24-årige brite Emma Corrin ser vi i fjerde sæson af den populære serie, og i de sidste to sæsoner skal 29-årige Elizabeth Debicki overtage rollen som prinsesse Diana.

Den australske skuespillerinde Elizabeth Debicki har blandt andet medvirket i "The Great Gatsby" og den britiske serie "The Night Manager", som er instrueret af danske Susanne Bier.

Elsket af folket

Den folkekære prinsesse, ofte omtalt Lady Di, var en af de mest elskede personer i det britiske kongehus - også efter hendes skilsmisse med prins Charles i 1996.

Hendes værdier og handlinger stod ofte i stor kontrast til det konservative kongehus, og det gjorde hende til en populær figur i de kulørte ugeblade, som elskede at skrive om hende, hvorend hun viste sig.

Desværre betød den massive pressedækning også, at prinsessen ikke kunne leve et liv i fred. Prinsesse Diana døde i en tragisk bilulykke i 1997 i Paris, da hendes chauffør forsøgte at undslippe nogle paparazzo-fotografer. 

Få 8 numre af femina fra kun 229 kr - ingen binding! Få vores tilbud her

Prinsesse Dianas liv og historie er blevet filmatiseret flere gange efterfølgende blandt andet i filmen ”Diana” fra 2013 og ”Diana: Last Days of a Princess” fra 2007.

Både tragedien og Dianas brud med prins Charles vil udspille sig i de to sidste sæsoner af "The Crown".

Den præcise dato for, hvornår sæson fire kan ses på Netflix, er endnu ikke bekræftet, men den forventes at udkomme i november 2020. 

I mellemtiden kan du bedømme, hvilken skuespiller der ligner prinsesse Diana mest.

Hvem ligner prinsesse Diana mest? Bedøm selv

Her ses skuespiller Elizabeth Debicki og prinsesse Diana.

Her ses Emma Corrin - i gang med at indspille en scene i "The Crown" - og prinsesse Diana.

De to sidste sæsoner af ”The Crown” dækker perioden fra 1990’erne til de tidlige 00’ere og samler op på en af de mest turbulente perioder i det britiske kongehus.

Optagelserne til sæson fem og seks begynder i 2021.

Læs mere om: