Clara_Toft_Simonsen
Se, lyt & oplev

Hjerteskærende øjeblik: Synger til Hugo Helmig

3. juli 2023
Af Signe Frederikke Pedersen, Signe Fage
Foto: Dan Mariegaard
Den danske stjerne Saint Clara stod for et hjerteskærende øjeblik, da hun lørdag spillede på Arena på Roskilde Festival

Clara Toft Simonsen kæmpede med tårerne, mens hun introducerede sangen “Boys don’t cry”, da hun optrådte til Roskilde festival lørdag. Her talte hun nemlig om Hugo Helmig, som hendes familie måtte sige farvel til pludseligt sidste år.

– Han skulle have spillet en masse festivaler over sommeren og blandt andet Roskilde. Og det kommer han ikke til, fortalte Clara.

– Hugo kommer aldrig til at spille Roskilde, og jeg var i tvivl om jeg skulle spille denne sang, men på den måde er han med, selv om han ikke er her mere.

Clara er kusine til Hugo Helmig, der mistede livet den 23. november sidste år.

Frygtede fremmødet

Ifølge Se og Hør var Clara Toft Simonsen meget nervøs for at skulle spille på Roskilde, da hun frygtede, der ikke ville dukke mange mennesker op, og i starten af hendes koncert fortalte hun da også, at hun er den største pessimist, der har boet på denne jord.

Dog var det ikke tilfældet at teltet var mennesketomt. Scenen Arena blev løbende fyldt mere og mere op med mennesker, der var klar til at få den sidste festivalenergi, inden det lukker og slukker i nat.

Med sange som "Crazy" og "Oh my God" fik hun publikum med, og det var de bestemt også, da hun dedikerede en sang til sin fætter Hugo Helmig.

Denne artikel blev første gang bragt af SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:


Læs også