x-factor
Se, lyt & oplev

Her er den nye "X Factor"-dommer

10. august 2022
Af Aviaya Hansen, Signe Frederikke Pedersen
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Simon Kvamm skal dyste om at finde den nye sangkomet i TV 2's sangkonkurrence.

Når TV 2 til januar igen igen blænder op for endnu en sæson af ”X Factor”, bliver det med Simon Kvamm, Kwamie Liv og Thomas Blachman ved dommerbordet.

Det har TV 2 netop afsløret på et pressemøde forud for den kommende sæson.

Allerede i maj kom det frem, at Martin Jensens dage som ”X Factor”-dommer var talte, da TV 2 vragede ham efter blot to sæsoner.

Den bombe smed DJ’en selv på Instagram.

- Efter to forrygende og vilde sæsoner med ”X Factor” takker jeg af for denne gang. TV 2 ryster posen, og det kan jeg kun støtte op om, skrev han i opslaget.

Dengang stod det ikke klart, om TV 2 ville ryste posen så voldsomt, at også Kwamie Liv og Thomas Blachman skulle se sig om efter noget andet at lave.

Nu har TV 2 således afsløret, at den kommende sæsons dommertrio kommer til at bestå af Thomas Blachmann, Kwamie Liv og nu den nye dreng i klassen - Simon Kvamm.

Indre cirkushest

"Hugorm"-frontmanden glæder sig naturligvis til at skulle på jagt efter frisk talent.

- Efter mange år i musik føler jeg mig klar til give andre råd og vejledning med på vejen. Jeg vil forsøge at videregive min kærlighed til at optræde og iscenesætte sange på nye måder, og glæder mig til at finde og arbejde med mennesker der vil og kan andet og mere end at synge rent, skriver han i et opslag, og fortsætter:

- Og så kribler det bare i min indre cirkushest efter at blive sluppet løs i Danmarks største familieunderholdnings-arena. Håber I tar blidt imod mig.

Som altid er det Sofie Linde, som skal styre slagets gang. Første optagedag er allerede torsdag, lyder meldingen på pressemødet.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også