Lasse_Heidi_Nybyggerne
Se, lyt & oplev

Heidi og Lasse vinder "Nybyggerne": "Det er så rørende og fantastisk"

27. oktober 2022
af Frederik Bregndahl
Foto: TV 2
Selv om Lasse og Heidi vandt 2022-udgaven af "Nybyggerne", så er der lige nogle småting, der skal have noget kærlighed, når de flytter ind i deres nye hus.

Med kæmpe jubel og tårer i øjnene kunne Heidi og Lasse juble over at have vundet drømmehuset.

De fik nemlig flest stemmer af seerne, da der onsdag aften var finale i TV 2’s hitprogram "Nybyggerne".

Og vinderparret er da også fuldstændig ekstatiske over at have vundet det hus, som de selv har sat i stand og indrettet.

– Det er overvældende. Vi kan slet ikke forstå det. Det er ubeskriveligt, og vi mærker det helt ude i tåspidserne, siger parret til Se og Hør umiddelbart efter, at de fik at vide, at det var lige præcis dem, der løb med sejren.

– Det er det bedste og største chok, vi nogensinde har fået i vores liv, fortæller Heidi, mens man nærmest kan høre smilet gennem telefonforbindelsen.

Og Lasse og Heidi har svært ved at forstå, at de kan få lov til at blive i deres lille, blå hus.

– Nu skal vi have vores familie og venner med hjem i vores hus og sidde i vores store sofa og prøve at forstå det, siger Heidi.

– Og have nogle blå øl, afbryder Lasse stolt, der dog også tilføjer, at de ikke lige havde forberedt, at de skulle holde en stor fest efter finalen.

Parret gik gennem "Nybyggerne" uden at vinde et eneste afsnit, men det afholdt altså ikke seerne fra at stemme på konkurrencens yngste par.

– Det kan ikke komme som en overraskelse, at buen i entréen skal have noget kærlighed, men ellers er der nogle småting i de fleste af rummene, som vi vil gå at nusse med, fortæller parret, der fortæller, at det bliver helt rart ikke at have en deadline for de små projekter.

Til slut fortæller Heidi og Lasse, at de er fuldstændig overvældede over, hvor mange der har stemt på dem i onsdagens finale.

– Det er så rørende og fantastisk, at der sidder nogle mennesker, vi overhovedet ikke kender, der har gidet at bruge penge på at stemme på os.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også