https://imgix.femina.dk/media/f98a6d5e20ae412e966ab14a9c662ded.jpg
Se, lyt & oplev

Harry Potter vender tilbage

13. juli 2009
af Rikke Rottensten
"Harry Potter og Halvblodsprinsen" skulle egentlig have haft premiere allerede sidste år, men på grund af konkurrence fra andre store titler, blev premieren udskudt


Der er efterhånden fast kutyme, at det er i sommerferien, Harry Potter igen viser sig i en ny film på det store lærred, og denne sommer er ingen undtagelse. "Harry Potter og Halvblodsprinsen" skulle egentlig have haft premiere allerede sidste år, men på grund af konkurrence fra andre store titler, blev premieren udskudt, selv om man nu nok skulle mene, at den lille troldmand kan stå distancen over for de fleste andre filmtitler.
Men til glæde for alle forventningsfulde Harry-fans kommer den sjette Harry Potter-film nu. Daniel Radcliffe er stadig ung nok til at være Harry Potter, der begynder på sjette semester på Hogwarts, skolen for heksekunster og troldmandskab. Harry opdager en gammel bog, hvor der på titelbladet står: "Denne bog tilhører Halvblodsprinsen". Deraf kommer navnet på den nye Potter-film, der også har Emma Watson, Rupert Grint og Helena Bonham-Carter på rollelisten. Premiere 17. juli 2009.

Læs også