https://imgix.femina.dk/media/article/julia-lahme.jpg
Se, lyt & oplev

GRATIS bog: Lær at blogge

6. april 2010
af Charlotte Hallbæck
FEMINAs egen kulturskribent Julia Lahme er også en ivrig blogger. Vil du gøre hende kunsten efter, så tilmeld dig hendes nyhedsbrev nu, så får du tilsendt hendes e-bog om blogging helt gratis

Forfatter og kulturskribent på FEMINA, Julia Lahme, blogger hver dag om sit familieliv og karriere på sin blog julialahme.dk, hvor du også kan deltage i konkurrencer, diskutere kultur og samfund og få et tip eller to om PR og branding, som er Julias speciale.

Har du lyst til selv at kaste dig ud i blogverdenen, kan du nu få tips og tricks fra Julia selv, for tilmelder du dig hendes nyhedsbrev, får du også hendes e-bog om blogging, "´Kloge kvinders guide til blogging" helt gratis.

- Jeg har skrevet e-bogen, fordi jeg oplever at rigtigt mange kvinder meget gerne vil i gang med at blogge, men bare ikke lige ved hvordan. Der er en del sociale koder i cyberspace, og rigtigt mange er bange for på en eller anden måde at overskride dem. Derfor er der også mange kvinder, der er bange for, at de træder nogen over tæerne ved at træde ud i cyberspace. Det næste, der skræmmer rigtigt mange kvinder, er det tekniske, som rent faktisk er det mindst komplicerede ved at blogge. Så for at gøre det lettere for Danmarks damer at komme i gang, satte jeg mig ned og skrev e-bogen om alt det, jeg ikke vidste, inden jeg gik i gang. Den er gratis, og man får den i april sammen med mit nyhedsbrev, siger Julia.

Meld dig til Julias nyhedsbrev her og få e-bogen ganske gratis. Derudover modtager du også en gratis e-bog om PR og branding.

Læs også