Downton Abbey
Se, lyt & oplev

Gensyn med Downton Abbey – se traileren for den nye film her

24. maj 2019
af Charlotte Hallbæck
Foto: Universal Pictures
Så kan du godt pudse sølvtøjet og sætte krystalglassene og de syvarmede lysestager på bordet, for til september har den længeventede Downton Abbey-film premiere i biografer landet over. Se traileren til den nye film her.

Efter seks sæsoner sluttede Downton Abbey i 2015, men nu kan vi så endelig glæde os til et gensyn med godset og den aristokratiske familie, når den nye film får premiere i danske biografer til september.

Filmen er sat til at foregå i 1927, og der bliver pludselig travlt på godset, da George V og dronning Mary inviterer sig selv på frokost, så den nu ellers pensionerede butler Carson bliver hentet tilbage til godset for at få styr på tropperne inden det fornemme besøg.

Som man kan se i traileren, får vi ud over Jim Carter i rollen som Carson også fornøjelsen af Hugh Bonneville og Elizabeth McGovern som Lord og Lady Crawley, og Michelle Dockery og Laura Carmichael som døtrene Mary og Edith. Og så er skønne Maggie Smith heldigvis også tilbage i rollen som enkefru Violet Grantham.

Filmen er længe ventet, og millioner af fans verden over har set frem til, at datoen for filmens premiere blev meldt ud.

Det bliver efter alt at dømme den 12. september, filmen får dansk premiere, og i mellemtiden kan vi så fordrive ventetiden med et kig på den helt nye trailer fra filmen, der er blevet sendt på gaden nu.

Se traileren her:

Læs også