femina guld
Se, lyt & oplev

FEMINA GULD: Vi hylder 100 kvinder i årets største nummer!

8. oktober 2015
af Redaktionen
I dag udkommer årets eksklusive GULD-nummer. 228 siders inspiration og en hyldest til 100 danske kvinder, der inspirerer os. God fornøjelse!

Det er os en stor glæde for fjerde år i træk at udkomme med årets eksklusive GULD-nummer, hvor vi fremhæver og hylder 100 danske kvinder, der fortjener ros, anerkendelse og applaus for deres inspirerende personlighed og virke.

Vi kvinder skal blive bedre til at anerkende og fremhæve os selv og hinanden. Med dette GULD-nummer starter vi stafetten, og vi opfordrer hermed alle jer til at fortsætte den ved at sende en hyldest videre til de kvinder, der er GULD for jer. Til det har vi designet et fint virtuelt postkort, du kan gå ind på FEMINAs Facebookside og dele. Det er ikke bare god karma, men også noget af det, der skal til, for at vi kvinder får den position, vi fortjener, og den løn, vi er værd. Mænd har i årtier været dygtige til at have lukkede loger og ”netværksgolf”, hvor de hjælper hinanden frem. Lad os blive lige så gode til at løfte hinanden gennem søsterskab og sammenhold. Camilla Kjems Chefredaktør på FEMINA
camilla kjems

Med årets eksklusive GULD-nummer får du 228 siders inspiration

- Læs om de 100 udvalgte kvinder, der inspirerer os. Du kan se de tre favoritter, I har stemt på lige her > - Vind gyldne præmier for over 70.000 kr. Deltag i den store GULDkonkurrence her > - Al den mode, bolig, sundhed og mad, du er vant til fra dit FEMINA.
https://imgix.femina.dk/1541-ugens-blad.jpg

Hvem er guld værd for dig?

I anledning af FEMINAs store guldnummer udlodder vi lækker chokolade til en værdi af 840 kr. Vind den - og del den med den helt særlige person, der er GULD værd for dig! Deltag på facebook lige her:

Hvem er GULD værd for dig? FEMINAs store guldnummer er på gaden i morgen torsdag, og det fejrer vi traditionen tro ved...

Posted by FEMINA on 7. oktober 2015

Læs også