https://dk-femina-backend.imgix.net/storage_1/media/1335-blogaward-primaer.jpg
Se, lyt & oplev

FEMINA Blogawards 2013

19. august 2013
af Emilie Dahm Reimar
Det er tid til at hylde de danske bloggere, der gør en forskel. Vi har brug for din hjælp til at nominere og til at give et skulderklap, et kram og en klapsalve for de indlæg, der i 2013 gjorde en forskel for dig. Er du selv blogger, kan du downloade et badge til din blog her

De danske blogs er flyttet ind i vores liv, hverdag og samtaler, og vi her på FEMINA mener, at det nu er tid til at hylde de danske bloggere, der gør en forskel. Sammen med kommunikationsekspert og forfatteren bag Blogbogen, Julia Lahme, har vi derfor opstillet disse kategorier, som vi vil hædre danske bloggere inden for. Vi har brug for din hjælp til at nominere og til at give et skulderklap, et kram og en klapsalve for de indlæg, der i 2013 gjorde en forskel for dig.

Er du blogger?
Har du selv en blog og ønsker du at fortælle dine læsere om FEMINA blogaward og opfordre dem til at stemme på et af dine indlæg?
Så har vi lavet taleboblen nedenfor til dig, som du nemt og hurtigt kan højreklikke på, gemme eller kopiere – og lægge op på din blog med et link til femina.dk/blogaward, hvor dine læsere kan nominere netop DIT indlæg.

Sidste frist for at nominere er mandag den 23.9.2013

https://dk-femina-backend.imgix.net/1335-blogaward-bobbel.jpg

Nominér dit favorit-blogindlæg!
Vi trækker lod blandt alle jer, der nominerer jeres favorit blogindlæg – der er 20 signerede eksemplarer af Julia Lahmes nye bog Blogbogen på højkant! Vinderne får direkte besked. Klik her for at nominere.

Du kan nominere blogindlæg inden for 5 kategorier (du behøver ikke at nominere i alle kategorier!):

Kategori #1 : Blogindlægget, der gjorde en forskel
Det blogindlæg, der fik dig til at handle eller tænke anderledes. Indlægget, der fik dig til at stoppe op i din hverdag og gøre en enkelt lille ting på en ny og anderledes måde.

Kategori #2 : Årets mest bevægende indlæg
Det indlæg, der rørte dig, fik kleenexerne frem fra skuffen, eller det indlæg, der gjorde så dybt et indtryk på dig, at du ikke helt har sluppet det endnu.

Kategori #3 : Blogindlægget, der skabte fællesskab
Det blogindlæg, der skabte søstersolidaritet, fællesskab eller flyttede loya¬litet. Indlægget, der fik dig til at få lyst til at stå sammen med andre kvinder.

Kategori #4 : Det debatterende/ tankevækkende indlæg
Indlægget, der fik dig op i det røde felt af enighed eller uenighed. Indlægget, der modbeviste, at vi alle er nødt til at være enige, og at kvinder søger kon¬sensus. Det indlæg, der fik dig til at give din mening til kende – og stå ved den.

Kategori #5 : Det mest inspirerende kreative/visuelle indlæg
Indlægget, der fik dig til at male stuen, sætte dig ved symaskinen eller til at hive malergrejet frem fra skuffen. Det indlæg, der inspirerede dig visuelt eller kreativt.

Vinderne i de 5 kategorier kåres på FEMINA Live i Forum, Showscenen, fredag den 4. oktober kl. 14.00.

https://dk-femina-backend.imgix.net/1335-blogaward-linkgrafik_2.jpg

Læs Julia Lahmes blog her

Læs Camilla Kjem's blog.

Læs også