Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

VIDEO

Fem ting, du måske ikke vidste om Melvin Kakooza

12. februar 2021
af Caroline Wilms
Foto: Rød Løber og Søren Jul Lamberth/Aller Foto & Video
Melvin Kakooza er den nye vært for X-factor, da han træder til som vikar for Sofie Linde, der er gået på barsel. Her er fem ting, du måske ikke vidste om ham.
I videoen ovenfor kan du blive klogere på Melvin Kakooza - den nye vikarvært på X-Factor. Melvin Kakooza er med raketfart blevet én af Danmarks mest populære komikere. Du kender ham måske fra programmer som "Stormester", "Helt Sort" eller serien "Sunday", hvor han selv spiller hovedpersonen. Og nu kan han altså også skrive X-factor-vært på cv'et.
Da Sofie Linde gik på barsel midt i optagelserne til X-factor 2021, trådte Melvin Kakooza til, og han er fra 12. februar at finde på skærmen. Selvom vi godt kan føle, at vi kender de personer, der toner frem på vores skræm og underholder os uge efter uge, er det stadig meget at lære om dem. Og det gælder også for Melvin Kakooza. Vi har derfor samlet 5 ting, du skal vide om Melvin i videoen nedenunder. LÆS OGSÅ: Det er ikke til at tro, at hele Danmarks Phillip Faber før var "den ulækre fyr" Han er for eksempel enormt produktiv og fik blandt andet også under corona sat gang i både musikquiz og livetræning på sin Instagram. - Melvin har altid været sådan en, der knokler, lige meget hvad han laver. Han er ikke kommet nemt til tingene, så det er hårdt arbejde. Selvom det er naturligt for ham, at være underholder, så er han alligevel en, der tænker over tingene, siger hans mor som ham. Derudover er han altså gået hen og blevet så folkekær, at mange er begyndt at skrive til ham, at de har opkaldt deres barn efter ham. Og der ser ud til at være noget om det, for i 2019 fik dobbelt så mange nyfødte navnet Melvin sammenlignet med året før.

Læs også