https://imgix.femina.dk/media/7502e591fb144f2e97bdddbc144e5e41.jpg
Se, lyt & oplev

Fame er tilbage

7. oktober 2009
af Rikke Rottensten
Fame er kultserien og kultfilmen, som fik rigtigt mange teenagere til at forsøge sig med benvarmere og spagat – og ændrede deres liv. Måske tør man gense den i nyindspilning, måske gør man ikke …

Velkommen - til et univers af benvarmere, stramme leggings, store krøller, benhård træning, fede dansemoves og så mange hits at synge med på, at det er lige til at blive hæs af. Altså: Velkommen til School of Performing Art i New York og til Fame.

Fameskoler i hele landet
Leroy er klar til at danse igen, det samme er Liza og Bruno, og alle, der kunne bare stå selv i 1980'erne, husker dem og historien om deres kamp for at opnå "fame". Efter at serien var blevet sendt i Danmark og havde tvangsklistret en hel generation af teenagere til skærmen søndag aften, poppede det op med Fameskoler i hele landet, samtidig med at serien gav næring til stjernedrømme hos enhver pige og dreng med danseskoene i orden.

Musikken var meget federe
Nu kommer nyindspilningen af filmen, og det er nok en meget personlig vurdering, om man har mod til at se den, hvis serien og den gamle film var lige netop dén oplevelse, der ændrede éns liv. For alle andre kan den være et sjovt gensyn med dengang, man endnu kunne gå i spagat, musikken var meget federe, og det var o.k. at gå med pandebånd. Premiere 9. oktober.

Klassikere i en ny indpakning

  • Til filmen hører også et nyt og opdateret soundtrack, som både nye og etablerede kunstnere har bidraget til. Du kan blandt andet høre gamle kendinge som Sam Sparro og Santigold, men også upcoming stjerner som f.eks. hovedrolleindehaveren Naturi Naughton, der synger titelmelodien til den nye version af Fame.

Læs også:
Applaus til Paprika Steen

Læs også