And Just Like That - Sex and the City
And Just Like That

Er And Just Like That-serien 'skrald'? Måske, hvis du spørger Samantha

21. januar 2022
af Kristine Enevold Villadsen
Foto: HBO, Chris Pizello/Ritzau Scanpix
Kim Cattrall, der spiller Samantha Jones, er ikke med i den nye "Sex and the City"-serie, og nu hentyder hun til, hvad hun synes om serien i et tweet.

Det er ingen hemmelighed, at der har været drama mellem "Sex and the City"-skuespillerne Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) og Kim Cattrall (Samantha Jones).

Flere medier har siden 90'erne skrevet om, hvordan de to skuespillere har stredes og blandt andet været uenige omkring økonomi og lønninger på settet af "Sex and the City".

Det kan muligvis også være en af grundene til, at Kim Cattrall ikke optræder som Samantha Jones i det nye reboot "And Just Like That".

Samantha Jones, der normalt er med i venindegruppen, skal forestille at være flyttet til London efter uenigheder med Carrie.

Kim Cattrall - And Just Like That

Flere fans (og femina selv) har efterfølgende kritiseret den utroværdige måde, hun er blevet skrevet ud af serien på.

Indtil nu har Kim Cattrall ikke udtalt sig om, hvad hun synes om den nye "Sex and the City", men hun er nu kommet med en hentydning. Det skriver Elle UK.

Kim Cattrall har nemlig liket et tweet, der kalder serien for "trashy".

I tweetet stod der følgende, der er oversat til dansk:

"Så stolt af @KimCatrall for at droppe SATC-rebootet, der er noget bras, og i stedet medvirke i @HIMYFonHulu (serien "How I Met Your Father, red.). Hun er fantastisk, ligesom @HilaryDuff. Hvis du har 48 minutter, så se de første to episoder ... Jeg skal muligvis gense dem inden næste uge. Jeg tager udfordringen op!"

Kim Cattrall har også tidligere hentydet til, hvad hun synes om "And Just Like That".

Da serien udkom i december, likede hun et tweet fra en fan, der skrev, at hun ikke ville se serien uden Kim Cattrall's medvirken.

Læs også