Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Bachelor

Endnu en ”Bachelor” er klar til kærligheden: Her har du set ham før

22. december 2021
af Klara Hauberg Hansen
Foto: TV 2
Det er ikke mange dage siden, det blev afsløret, hvem den næste ”Bachelor”-fyr er – og nu melder endnu en sig klar på banen til at finde den helt store kærlighed, og det er ikke hr. hvem som helst.

Mød den nye "Bachelor" Kasper i videoen ovenfor.

Denne artikel blev første gang bragt hos Se og Hør.

Har du længe gået og overvejet, om den store kærlighed kunne vente på dig, derude i den store verden? Så kan det være værd for dig at læse med her.

I sidste uge stod det nemlig klart, at den ene af de to bachelorer vil være den 27-årige Philip Geisler Berg, der har været single i tre år og bor i København.

Men nu er den anden fyr, der ligeledes er på udkig efter den eneste ene, også blevet afsløret.

Og det er ikke hvem som helst. Han har nemlig allerede stor erfaring med at stå foran kameraet, da han tilbage i 2010 deltog i den sjette sæson af TV3-hittet "Paradise Hotel".

Kasper Skak er i dag 34 år gammel og bor i København, hvor han til dagligt arbejder som Digital Key Account Manager.

Kasper bachelor

Kasper er vokset op i Hobro, og da han beskriver sig selv som et stort familiemenneske, pakker han ofte taskerne og tager mod Jylland for at besøge sine søskende, hvor han elsker at være "superonkel" for sine nevøer og niecer.

Udover at holde af at være sammen med familien, så bruger bacheloren desuden meget af sin fritid på sport som fodbold og paddeltennis.

Til sin kommende kæreste leder Kasper helt specifikt efter:

– Jeg leder efter en kvinde, der er selvstændig og initiativrig. En, der kan lide at være aktiv og er glad for oplevelser, og så må hun også gerne være klar til at stifte familie på et tidspunkt, fortæller han og fortsætter:

– Jeg er med i "Bachelor", fordi det er et spændende eventyr, og fordi jeg er klar til at møde mit livs kærlighed.

Lyder Kasper som ham, der kunne være den rette for dig? Eller er det måske nærmere Philip – eller muligvis dem begge? Så er det nu, du skal slå til.

Optagelserne til "Bachelor" sæson to finder sted i Caribien i januar og februar 2022 og varer cirka fire uger.

Læs også