Yellowjackets
Annonce
Se, lyt & oplev

En serie til hvert humør – disse 3 skal du se lige nu

4. maj 2023
Annonce for SkyShowtime
Romantik, komedie eller thriller? Vi har serien til dig og dit humør!
https://imgix.femina.dk/2023-05-04/SkySho_Logo_Black.png

Som enhver rutineret seriekender ved, så er det ikke nok at følge med i en enkelt serie ad gangen. Der kan sagtens være brug for en serie med de lidt kortere og lette afsnit, hvor du kan slå hjernen fuldstændig fra, og samtidig for de mere seriøse og nervepirrende serier til aftener med mere overskud.

Det handler i virkeligheden om at finde det helt perfekte match, så du altid har en serie at kaste dig over uanset humør og overskud!

Vi har forsøgt at gøre det lidt nemmere for dig ved at udpege tre serier, der rammer ned i forskellige genrer. Alle serierne kan streames på SkyShowtime, en ny streamingtjeneste i Danmark, som har indhold fra nogle af verdens førende produktionsselskaber som Universal Studios, DreamWorks, Paramount Pictures og Sky.

Psst … På SkyShowtime kan børnene også se alle afsnit af PAW Patrol inkl. den nyeste sæson – som det eneste sted i Danmark.

Den romantiske og nostalgiske: Grease – Rise of the Pink Ladies

https://imgix.femina.dk/2023-05-01/GPL-KeyArt-3000x3000.jpg

Er du klar til en ordentlig omgang nostalgi? Og har du også set ’Grease’ om og om igen? Så skal du med en tur tilbage på Rydell High!

Serien ‘Grease – Rise of the Pink Ladies’ er nemlig en spritny prequel til den elskede musical og finder sted fire år, før handlingen i filmen udspiller sig. Her finder fire piger, som ikke rigtig passer ind, sammen og skaber den velkendte klike Pink Ladies. En klike, som hurtigt får skabt panik på skolen ved at have det sjovt på helt egne betingelser.

Serien er fantastisk, når du er i humør til romantik, komedie og nostalgi – for ikke at snakke om en masse gode sange, for ja, serien er selvfølgelig en musical ligesom filmen!

Se traileren her:

Den spændende thriller: Yellowjackets

https://imgix.femina.dk/2023-05-01/YJS-S02-Keyart-3000x3000.jpg

Har du brug for en spændende og urovækkende serie, der kan holde dig på tæerne? Så kan ’Yellowjackets’ meget vel være svaret.

Den anmelderroste serie udkom med sin første sæson i slutningen af 2021, og lige nu ruller sæson 2 over skærmen (vi er desuden blevet lovet en sæson 3). Serien handler om et pigefodboldhold, der styrter ned med et fly i en fjerntliggende vildmark og pludselig må kæmpe en kamp for at overleve.

Plottet udspiller sig i en blanding af nutid og fortid, hvor man i fortiden ser pigernes adfærd ændre sig på urovækkende vis, og i nutiden – 25 år senere – ser dem kæmpe med følgerne af de brutale valg, de måtte træffe for at overleve i de 19 måneder, de var strandet. Valg, de overlevende havde svoret aldrig at tale om … Pyha. Selv thrillerkongen Steven King har faktisk rost serien i et post på Twitter:

Se traileren til sæson 2 her:

Den sjove og udfordrende: Lust

https://imgix.femina.dk/2023-05-01/Lust_SQ.png

Her er serien i den helt anden ende af skalaen – trænger du til at læne dig tilbage og få brugt lattermusklerne, så bør du kaste dig over den svenske serie ’Lust’.

I hovedrollen finder du Sofia Helin – du husker hende helt sikkert som Saga fra ’Broen’ – som spiller Anette, der på sit arbejde er blevet sat til at lave en landsdækkende undersøgelse af svenske, midaldrende kvinders sexliv. Hun selv og hendes veninder er også lige i målgruppen, og det er kombinationen af arbejdsrelaterede interviews og episoder fra venindernes (sex) liv, der udgør handlingen i serien. Og her er altså skruet godt op for både humor og tåkrummende situationer!

Se traileren her:

Om SkyShowtime

For første gang nogensinde er det bedste fra verdens førende produktionsselskaber Universal Studios, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount+ og Paramount Pictures blevet samlet. Det betyder altså, at du får al den bedste underholdning samlet ét sted til én pris – helt uden binding. Det bedste af det hele: Prisen er blot 69 kr. om måneden.

Opret din bruger og stream med det samme – for kun 69 kr. om måneden.

Læs også