Emil og Melissa fra Landmand søger kærlighed
Landmand søger kærlighed

Emil og Melissa fra Landmand søger kærlighed: Afslører stor nyhed

21. oktober 2021
af Laura Dalgård Hansen, Billed-Bladet
Foto: Lars H. Laursen
Der er sket meget, siden Emil og Melissa fra "Landmand søger kærlighed" blev kærester først på sommeren.

Denne artikel blev første gang udgivet hos Billed-Bladet.

I sidste uge var Emil og Melissa på romantisk weekend i ”Landmand søger kærlighed”, og i denne uge blev det så endelig afsløret, hvordan det går dem i dag.

Lene Beier mødte den 26-årige landmand i København, og her kunne han med et stort smil fortælle, at han og Melissa, 24, er blevet kærester.

Er flyttet sammen

Det er noget tid siden, at programmet blev optaget, og siden er der sket flere store ting i parrets liv.

– Det går rigtig godt, og 1. oktober flyttede hun til Jylland. Jeg har renoveret en lejlighed, som vi er flyttet ind i midlertidigt. Jeg har længe været på udkig efter en landbrugsejendom, men jeg har ikke fundet en, og nu ville vi ikke vente mere, fortæller den 26-årige landmand.

Se videoen: Derfor valgte Emil Melissa

En stor omvæltning

Det er gået stærkt, siden parret mødte hinanden første gang for få måneder siden, men de er blevet rigtig glade for hinanden, og derfor var det også et naturligt skridt at flytte sammen.

– Det er hårdt at have et langdistanceforhold. Det kan lade sig gøre, men det er nemmere at bo sammen, og der var ikke noget, der holdt hende tilbage, siger Emil om kæresten, der indtil for nylig boede og arbejdede på Sjælland.

Emil og Melissa fra Landmand søger kærlighed

Melissa er dog opvokset på landet i Nordsjælland, og derfor skræmte det hende heller ikke at flytte til Jylland.

– Det er en stor omvæltning, at man siger sit job op og river teltpælene op og flytter fra sine veninder og familie, men vi kom frem til, at det var den bedste løsning i forhold til vores muligheder – også fordi jeg gerne vil bruge mere tid sammen med Emil.

– Det har overhovedet ikke skræmt mig, fortæller Melissa, der har fuld opbakning fra familien.

– Så længe, jeg er glad og har det godt, kan jeg bo hvor som helst.

Drømmer om børn

Parret nyder deres nye hverdag sammen, og så lægger de også planer for fremtiden.

I første omgang drømmer de om at finde en landbrugsejendom med plads til hendes heste, men parret har også allerede talt om familieforøgelse. De har dog ikke travlt.

– Børn er helt sikkert noget, jeg drømmer om på sigt. Vi har spurgt hinanden, hvad den anden synes, og vi er da enige om, at der skal børn ind i billedet på et tidspunkt, men vi har ikke travlt. Nu skal vi bare nyde hinanden, og at programmet er ovre.

Og det er Melissa enig i.

– Jeg er nok mere tilbageholdende med at stifte familie, for der skal gå lang tid, og der skal være styr på bolig og økonomi og det hele. Jeg har også sagt til Emil, at jeg skal giftes, inden jeg skal have børn, siger hun med et smil.

Læs også