Luke Perry, Antonia Marchette.
Se, lyt & oplev

Dylans hustru fra Beverly Hills: Sådan ser hun ud i dag

26. juli 2022
af Marie Krakau
Foto: MEGA
I 1995 spillede Rebecca Gayheart med i 8 episoder af "Beverly Hills 90210" overfor Luke Perrys Dylan McKay.

I sæson 6 af "Beverly Hills 90210" indtager en ny karakter Antonia "Toni" Marchette serien og på trods af kun at medvirke i otte episoder, spiller hun en af hovedrollerne i en af seriens mest dramatiske og tragiske storylines.

Toni og hjerteknuseren Dylan McKay, spillet af den nu afdøde Luke Perry, bliver hovedkulds forelskede i hinanden, og det på trods for, at Dylan er klar over, at det er Tonis far, der står bag mordet på hans egen far.

Det forelskede par gifter sig hurtigt og har planer om at forlade Beverly Hills – planer de aldrig når at føre ud i livet sammen.

Luke Perry, Antonia Marchette.

I silende regn bliver Toni skudt af en lejemorder hendes far havde hyret til at dræbe Dylan. Regnen gjorde de imidlertid umuligt for lejemorderen at se, at det faktisk var Toni, han sigtede mod.

Billederne af Dylan, der i øsende regnvejr og opløst af gråd holder om sin dræbte hustru, står for mange fans som en af seriens stærkeste øjeblikke.

Stadig skuespiller

Antonia Marchette blev spillet af den dengang 24-årige Rebecca Gayheart.

I dag erhverver Rebecca Gayheart sig stadig som skuespiller. Hun har senest været med i Quentin Tarantinos "Once Upon a Time … in Hollywood" med bl.a. Brad Pitt, Margot Robbie og Leonardo DiCaprio i hovedrollerne.

Rebecca Gayheart er i dag 50 år og mor til to døtre.

I 2020 deltog hun ved et gallaarrangement med værtskab af Sean Penn, og ligheden mellem hendes look på den røde løber nu med det lange, krøllede bølgende hår og hendes rolle som Toni Marchette 25 år tidligere er slående.

Rebecca Gayheart
Rebecca Gayheart i 2020.
Foto: MEGA

Artiklen blev første gang bragt på Billed Bladet. Dette er en redigeret version.

Læs også