succession
Se, lyt & oplev

Drømmer du om at overnatte på ”Succession”-hotellet? Så er du ikke alene

11. maj 2023
Af Silje Qvist
Foto: HBO Max
Besøgstallet på hotellets hjemmeside er mangedobblet, siden HBO-serien har brugt det norske hotel Juvet Landskapshotell som lokation.

Du har næppe kunnet undgå at høre om serien “Succession”, hvis fjerde og sidste sæson løber over skærmen i disse uger på HBO.

I serien følger vi den hyper-rige familien Roy, der ejer virksomheden Waystar Royco, som står bag både medier og forlystelsesparker. I midten står den patriarkalske fader Logan Roy og hans fire børn, der alle kæmper for deres fars anerkendelse – og for at overtage familieforetagendet.

Det handler om magt, penge – og mere magt og flere penge.

Og for nylig rejste hele Waystar Royco-holdet til Norge i et afsnit af den nye sæson. Her tjekkede de ind på et smukt hotel, der er omgivet af den norske vilde natur.

Interessen for det norske hotel, der hedder Juvet Landskapshotell, har siden været enorm. Internationale medier som Forbes og The Times har tilmed skrevet om “Succession”-hotellet.

Det skriver Finans.

Ifølge Visit Norway, der er Norges officielle turistorganisation, har serien ført til, at Juvets hjemmeside har fået flere kliks end nogensinde før.

– Deres side gik fra 400-500 daglige besøg til 18.500 hits, og hotellet er nu fuldt booket til sommer, skriver Visit Norge i en pressemeddelelse.

Hotellets hjemmeside har været tæt på at gå ned grundet den store interesse.

Nu er hotellet fuldt booket hele sommeren.

Juvet Landskapshotel ligger ved den nordvestlige kyst i Valldalen.

Hotellet har ni små, fritliggende værelser, som er spredt rundt i landskabet, hvor de er designet til at passe ind i landskabet.

Alle værelser har vægge, der er lavet af glas, så man kan se floden og den smukke omkringliggende natur.

Tag selv et kig på hotellet her.

Læs også