Mia Wagner og Trine Hansen
Se, lyt & oplev

"Det kan godt være, at jeg er pissesej og arbejder hårdt, men nu sidder jeg glor ind i en væg"

18. november 2022
Af Benedikte Brix
Foto: DR
Iværksætter Trine Hansen fik stor succes efter sin deltagelse i "Løvens Hule" med firmaet Party In a Box. Nu er hun blevet ramt af stress, og det er ikke noget at skamme sig over, understreger hun.

– Jeg er mættet af kommentarer om, hvor sej jeg er. Der er så mange, som ikke kender bagsiden af medaljen ved at leve, som jeg har gjort. Det kan godt være, at jeg er pissesej og arbejder hårdt, men nu sidder jeg så her og glor ind i en væg, siger 32-årige Trine Hansen til Finans.dk.

For to år siden medvirkede hun i "Løvens Hule" med virksomheden Party In a Box, der leverer festartikler. Men allerede inden hendes medvirken, begyndte hun at mærke stress-symptomer. De sidste seks måneder har hun været sygemeldt med stress, fortæller hun til erhvervsmediet.

Hun er frustreret over stresssymptomer som hukommelsestab, piben for ørerne, kvalme og ondt i maven, fortæller hun, og understreger, at det er vigtigt for hende, at vi taler om at være sygemeldt med stress.

Det er ikke noget at skamme sig over, fortæller hun til Finans.dk.

Trine Hansen er så udbrændt, at hun har været sygemeldt fra jobbet i seks måneder. Men udover at have mistet passionen for firmaet, kan hun heller ikke overskue at mødes med veninder eller blot gå en tur.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version

Læs også