Meghan og Harry
Se, lyt & oplev

Den første trailer fra "Harry og Meghan" er her - og noget tyder på, at en ny krise er på vej

6. december 2022
Af Carina Nørgaard Schou, Signe Larsen
Foto: Netflix
Mød Harry og Meghan, som du aldrig har set dem før i den nye dokumentarserie ‘Harry & Meghan’ på Netflix. Hertugen og hertuginden af Sussex fortæller for første gang, hvad der sker bag de lukkede døre på Buckingham Palace.

Først fik femte sæson af den populære Netflix-serie The Crown premiere. Det satte igen ild til debatten om det britiske kongehus.

Serien pustede nemlig nyt liv i fortidens uheldige historier om utroskab i 1990’erne, der involverede den nyudnævnte Kong Charles og hans senere fraskilte kone, Prinsesse Diana. Og nu kan en ny krise være under opsejling i det britiske kongehus.

I hvert fald, hvis man skal dømme ud fra traileren til den kommende dokumentarserie Harry & Meghan, der ligeledes udkommer på Netflix.

Det er ingen hemmelighed, at parret har haft svært ved at passe ind i den royale familie, og der er lagt op til heftige øretæver, når Harry i traileren siger “Ingen ser, hvad der sker bag de lukkede døre” og lader det følge op af “Jeg måtte gøre alt, hvad der stod i min magt for at beskytte min familie.”

Vi ser i et kort glimt et billede af Prinsen og Prinsessen af Wales, og vi fornemmer straks, at noget af konflikten i dokumentaren kommer til at omhandle de to brødres og deres koners indbyrdes forhold.

Meget på spil

I traileren ser vi også en lang række hidtil ukendte privatfotos af hertugparret Harry og Meghan.

Vi ser både private bryllupsfotos og kærestebilleder fra fotobokse, men også indtil flere billeder, hvor hertuginden tilsyneladende græder, bl.a. mens hun holder en telefon.

På et andet billede ser vi Harry og Meghan, der sidder ved siden af hinanden på en sofa, hvor hertuginden holder begge hænder op som for at tørre sine øjne, mens hendes mand læner sig bagover i afmagt.

Traileren starter med, at vi hører en producer spørge “Hvorfor vil I gerne lave den her dokumentar”? Og i slutningen af traileren får vi svaret fra hertuginden: “Når der er så meget på spil, giver det så ikke mening at høre historien fra os?”

Traileren og det royale par er imidlertid også allerede efter udgivelsen af forfilmene blevet kritiseret for at bruge billeder og videoer, der demonstrerer mediers jagt på det royale par, som er 'falske'.

For det er eftersigende slet ikke billeder af hertugparret, man ser, mens parret fortæller, at det er offer for mediers hetz - hvilket det ellers ligner på de klip, der bruges. Det skriver Berlingske.

Meghan_Harry

Hertugen og hertuginden af Sussex har angiveligt modtaget i omegnen af 760 mio. kr. i honorar (88 mio. britiske pund) for at deltage i Netflix-dokumentaren.

Det forlyder, at dokumentarserien Harry & Meghan har premiere allerede om en uge 8. december.

Dette er dog ikke blevet bekræftet af Netflix, og dokumenteren fremgår heller ikke af den premiereplan for december måned, som Netflix netop har sendt ud. Vi følger naturligvis op, når vi får flere informationer om premieren.

Se trailen til Harry & Meghan herunder

Denne artikel blev første gang bragt af Vi Elsker Serier. Dette er en redigeret version.

Læs også