https://imgix.femina.dk/media/article/web_loppemarked.jpg
Se, lyt & oplev

De 10 bedste loppetips

13. juni 2017
af webredaktionen
foto: AOP
Er du bidt af en gal loppe, så læs med her! Vi har samlet de bedste loppetips, som vil gøre din tur på loppemarked til en succes!
1) Stå tidligt op Det gælder om at være tidligt på færde, hvis du vil have fingre i de bedste skatte på loppemarkedet. Kom gerne, før markedet officielt åbner, mens sælgerne går og pakker ud. 2) Vær åben Det kan være smart at have en liste over loppeønsker, så man kan være målrettet på sin loppetur, men det er lige så vigtigt ikke at være alt for knyttet til den. Husk at være åben og have fantasien med dig. Stol på din mavefornemmelse, og slå til, hvis det gibber i dig, når du ser en ting – selvom den ikke står på din liste! 3) Slå til! Som loppejæger skal du ikke gå for længe rundt om den varme grød, hvis der er en ting, du bare må eje. Så risikerer du nemlig, at den er væk, når du endelig beslutter dig. Loppejagt er populært, og hvis du er vild med noget, så er der nok også andre, der er. LÆS MERE: "Vores bedste loppefund" 4) Prut om prisen! Nej, det er ikke pinligt. Sælger regner faktisk med det og sætter prisen lidt højere end det, han forventer at kunne få for den. 5) Vær beredt Enhver kan miste overblikket, når man træder ind på et godt proppet loppemarked. Derfor er det godt at have gjort sig et par tanker, inden man overhovedet tager af sted. Hvad vil du kigge efter? En sjov træfigur i 60’er-stil, eller mangler du et helt praktisk møbel?

6) Hav is i maven Hvis du går efter at gøre en god handel, så gælder det om at spille spillet og have pokerfjæs. Dvs., at du ikke må vise det, hvis du er interesseret i en ting. Tag den op, forhør dig om prisen, og stil den så tilbage, og lad som om, du vil gå videre. Sælger vil ofte give lidt afslag, hvis du ser ud til at være på vej videre pga. prisen. 7) Mere is Hvis du synes, prisen er for høj, og sælger ikke vil give sig, så gå evt. en runde og vend tilbage senere. Så er han måske kommet på bedre tanker og er villig til at gå ned i pris. LÆS MERE: "Sådan indretter du med loppefund" 8) Kom i sidste øjeblik Selvom det er godt at komme tidligt - så kan det også tit betale sig at gå en runde, lige inden sælgerne er ved at lukke ned for dagen. På dette tidspunkt vil mange gerne af med deres varer, og det kan derfor være muligt at gøre nogle gode sidste øjebliks-køb. 9) Styr på det basale Det lyder måske fjollet, men det er godt at have styr på det helt basale, når man går på loppejagt. Småpenge, kontanter, en god taske eller indkøbspose i stof er uundværlige til skattene, men husk også gode sko til lange dage på loppemarkedet, en flaske vand, og en telefon med internetforbindelse. 10) Fald ikke for fejl Tænk dig grundigt om, inden du investerer i defekte varer. Det kan godt være, du tænker, at det ikke gør så meget med den lille revne i vasen eller en flig i koppen, men det kan have stor betydning for prisen, hvis du en dag gerne vil sælge videre.

Læs også