https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kultur-og-rejser/det-sker/2013/05/1318-aabning-af-dangleterre/1318-aabning-af-dangleterre-stort.jpg
Se, lyt & oplev

D'Angleterre slår atter dørene op

2. maj 2013
af Marlene Kronborg
1 maj var dagen, hvor det legendariske Hotel D’Angleterre på Kongens Nytorv atter åbnede dørene for sine gæster. Efter flere års renovering står hotellet nu igen og stråler som ”The White Lady”, det er kendt for

FEMINA var med til The Grand Opening på Hotel D'Angleterre i går, hvor bestyrelsesformand Else Marie Remmen bød velkommen til helt nyrenoverede hotel, der har været under ombygning i flere år. Vi fik lov til at høre uropførelsen af D'Angleterre Marchen, fik masser af lækker mad og bobler, og endelig var der tid til at gå på opdagelse i de nye sale og værelser.

Facts:
- 30 værelser og 60 suites
- Den største kan blive 150 kvm.
- Alle værelser har dusch toiletter. Fjernstyret bidet med skyl, tørrefunktion og varme i sædet (Bonusinfo: du kan selv regulere varmen på vandet)
- Alle værelser har fjernsyn, hvor meddelelser, telefonbeskeder med mere dukker op, når det tændes.
- Alle værelser har et skab til vasketøj, der kan åbnes fra gangen, så stuepigerne ikke behøver at gå ind i værelset for hente det.
- Teamsuites som Karen Blixen og H.C. Andersen
- Amazing Space Spa ligger i kælderen (Bonusinfo: Laura Bonné, ophavskvinden, vandt Danish Beauty Award for Årets Ildsjæl 2013)
- Restaurant Marchal er opkaldt efter Hotel D'Angleterres første kok.
- Hemmelig indgang til champagne baren Balthazar via kælderen.
- Priser 3.500-42.000 kr. pr. overnatning

Se billeder fra det smukke hotel i galleriet herunder

Læs også