Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Har du 60 sekunder til at lade dig overbevise om, at du skal se "The Last of Us"?

Se, lyt & oplev

Dårligt nyt om The Last of Us: Så længe skal du vente på sæson to

21. marts 2023
Af mariah Leitisstein
Foto: HBO Max
Der går lang tid, før den næste sæson af "The Last of Us" har premiere. Sådan lyder vurderingen fra seriens hovedrolleindehaver Bella Ramsey.

Artiklen blev først bragt hos Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Hvad sker der, når du smider svampezombier, vold og stærke karakterer ned i gryder og rører rundt?

Svaret finder du i HBO’s nye successerie "The Last of Us". Der er action, store følelser, overraskelser og dygtige skuespillere.

Men du skal finde tålmodigheden frem, hvis du venter på anden sæson af HBO-hittet "The Last of Us", som desuden får fuld plads hos denne anmelder.

Serien med Pedro Pascal og Bella Ramsey i hovedrollerne har revet seerne rundt, og den er blevet en vaskeægte seermagnet.

Med vilde seertal og massevis af kritikerroser venter der naturligvis flere sæsoner. Ifølge Variety blev en sæson to af serien bekræftet i januar, men det betyder bestemt ikke, at de nye afsnit er lige om hjørnet.

Ifølge den 19-årige Bella Ramsey kan vi nærme os to år, før den postapokalyptiske fortælling folder sig yderligere ud.

– Der kommer til at gå et stykke tid. Jeg tror, at vi nok kommer til indspille i slutningen af i år eller begyndelsen af næste år, siger hun ifølge The Independent.

Og hvad betyder det så for premieredatoen, tænker du nok. Til det svarer Bella Ramsey:

– Så bliver det nok i slutningen af 2024, begyndelsen af 2025.

Mindst tre sæsoner

Første sæson af "The Last of Us" er baseret på spillet af samme navn, og fans har længe været overbeviste om, at den kommende sæson af tv-serien vil følge historien i del to af spillet.

Hertil hører den gode nyhed om, at anden del af spillet ifølge seriens showrunnere, Craig Mazin og Neil Druckmann, skal fortælles over flere sæsoner.

https://imgix.femina.dk/2023-03-21/23010254001210-5659x3834ma.jpg
Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

– Det er mere end en sæson. Du har noteret det korrekt, men vi vil ikke sige, hvor mange. Men mere end én er faktuelt korrekt, siger serieduoen i et interview med GQ.

Det betyder – hvis vi kaster os ud i noget simpel hovedregning – at "The Last of Us" som minimum kommer til at bestå af i alt tre sæsoner.

"The Last of Us" kan streames på HBO Max.

Læs også