christopher
Kendte

Christopher skal spille hovedrolle i ny Netflix-serie. Se de første billeder af ham

21. december 2022
Af Signe Frederikke Pedersen
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix, Netflix
I løbet af det kommende år springer musiker Christopher for alvor ud som skuespiller, når han spiller hovedrollen i filmen "A Beautiful Life".

Han har varmet op med en birolle i Netflix-seersuccesen med de lunkne anmeldelser, ”Toscana”, men snart er skal den helt store prøve stå for den 30-årige sanger Christopher.

I hvert fald i jobbet som skuespiller.

Christopher har tidligere haft planer om at kombinere den allerede strygende musikkarriere med roller i danske film.

Og nu er det første foto af Christopher i ”A Beautiful Life” landet.

Filmen – der instrueres af Mehdi Avaz - får premiere på Netflix i 2023.

I en pressemeddelelse sætter Netflix flere gloser på filmens plot.

Christopher spiller den unge fisker Elliott, som har en fantastisk stemme, og som får sit livs chance, da han bliver opdaget af den højtprofilerede manager Suzanne til en fest.

Vejen til succes som musiker bliver dog påvirket af fortidens spøgelser for den unge fisker. Det samme truer med at ødelægge kærligheden mellem ham og managerens datter Lily.

christopher
Det er rollen som Elliott, der har ambitioner om andet end fiskeri, der skal sparke døren ind hos filmbranchen for den 30-årige popstjerne Christopher.

Netflix-satsningen vil desuden blive med originale sange skrevet af Christopher selv.

I løbet af sommeren var den danske popstjerne på grund af sin kommende hovedrolle en tur forbi filmfestivalen i Cannes for at hænge ud med sin fremtidige arbejdsgiver – instruktøren Mehdi Avaz.

Turen beskrev han dengang som en slags bootcamp.

– Det er en drøm, der går i opfyldelse, fordi jeg får lov at tage hul på et nyt kapitel i min karriere, sagde Christopher, før han tilføjede:

– Der er nogle overlap mellem musik og skuespil. Det handler jo om at formidle og fortolke og komme ud med følelser og budskaber. Så selv om jeg ikke har gjort det før, så er det noget, jeg længe har håbet på at kunne få lov at prøve.

Der er endnu ikke nogen konkret dato på udgivelsen af "A Beautifil Life".

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også