https://imgix.femina.dk/media/article/1542_knaek_cancer_camilla_0.jpg
Se, lyt & oplev

Camilla Kjems: Lad os knække cancer sammen!

15. oktober 2015
af Camilla Kjems, chefredaktør på FEMINA
Hvert år rammes 4.654 kvinder af brystkræft. Hjælp os med at bakke op om kampen mod kræft.

”Jeg har aldrig haft den dér det rammer kun naboen-følelse i forhold til sygdom og livskriser. Tværtimod har jeg adskillige gange tænkt: Hvornår bliver det min tur?”. Ordene tilhører krimiforfatter Elsebeth Egholm og faldt, da hun for nylig gav et interview til ugebladet Søndag om, at hun i foråret blev ramt af brystkræft.

Umiddelbart kan det i disse tænk dig lykkelig-tider lyde lidt sortsynet at have det sådan. Men omvendt er det måske det, der skal til? Det er i hvert fald et faktum, at 4.654 kvinder hvert år rammes af brystkræft, og at hver tredje dansker på et tidspunkt i sit liv rammes af en eller anden form for kræft. Og det rammer både bredt og uretfærdigt. Det nytter derfor ikke at lukke øjnene for sygdommen – den vil berøre alle mennesker på et tidspunkt i deres liv. Enten ved at ramme en person tæt på eller personen selv. Sådan er livet – så snublende sårbart.

I samarbejde med TV 2 bakker FEMINA og ALLER MEDIA for tredje år i træk op om kampagnen KNÆK CANCER. Du kan støtte ved at købe den fine Knæk Cancer-blomst dér, hvor du køber dit FEMINA, eller ved at klikke dig ind på Boozt.com og investere i T-shirten, der er designet af InWear.

Camilla Kjems

Chefredaktør

https://imgix.femina.dk/1542_knaek_cancer_camilla1_0.jpg

Camilla Kjems er iført den officielle t-shirt til årets Knæk Cancer-kampagne. Sammen med InWear har Boozt.com designet T-shirten, der sælges eksklusivt på Boozt.com og koster 249 kr. Heraf går 100 kr. til Knæk Cancer.

https://imgix.femina.dk/1542_knaek_cancer_camilla2.jpg

Læs også