Chris Noth
And Just Like That

Bye bye, Big! Chris Noth klippet ud af And Just Like That

6. januar 2022
af Mariah Leitisstein
Foto: Ritzau Scanpix
Det var faktisk ikke meningen, men nu tyder alt på, at vi alligevel har set det sidste til Mr. Big.

Denne artikel blev bragt første gang på Se og Hør.

Det kom som et kæmpe chok for mange "Sex and the City"-fans, da de indså, at det i første afsnit af "And Just Like That" blev et definitivt farvel til den elskede karakter Mr. Big.

Det har naturligvis betydet, at det ikke er meget, vi har set til Mr. Big i de resterende afsnit af "Sex and the City"-rebootet.

Det var dog meningen, at den 67-årige skuespiller Chris Noth skulle vende tilbage i en række særlige scener i forbindelse med sæsonafslutningen på "And Just Like That", men det eventyr er ikke længere en realitet. Det skriver TV Line.

En række chefproducenter bag serien har nemlig besluttet at give Chris Noth kniven og skære ham ud af seriens sidste episode.

Det sker, efter to kvinder har valgt at stå frem med hver deres historie om, hvordan den amerikanske skuespiller skulle have begået overgreb mod dem.

Ifølge de to kvinder, der har valgt at forblive anonyme, skulle overgrebene have fundet sted i 2004 og i 2005, og kort tid efter historierne kom frem, valgte Chris Noth at afvise anklagerne.

– Disse anklager kommer fra kvinder, som jeg mødte for år, ja for faktisk årtier siden, og de er fuldstændig uden hold i. Disse historier kunne være 30 år eller 30 dage gamle – nej betyder nej – og det er en grænse, som jeg ikke har overtrådt, siger han blandt andet.

Chris Noth er ikke kun blevet fjernet fra det kommende afsnit af "And Just Like That".

Han har også måttet vinke farvel til sin medvirken i en Peleton-reklame, sin rolle i CBS-serien "The Equalizer" og sit agentbureau A3 Artists Agency.

"And Just Like That" kan streames på HBO Max.

Læs også