https://imgix.femina.dk/media/a39c3514b52e43bea35b9d4f995311a4.jpg
Se, lyt & oplev

Bollywood, dans og farverige Indien

14. september 2011
af Redaktionen
Tag med på en tre timers fortryllende rejse til Mumbai og få indblik i Indiens farverige Bollywood verden

Få inspiration til en unik oplevelses/danse tur til Mumbai, som ingen andre har prøvet før - Avision Rejser er de første, som lancerer denne BOLLYWOOD TUR.

De bedste rejseeksperter vil være til rådighed for at hjælpe netop DIG - mens du få en bid af den krydrede indiske mad og lidt vådt til ganen.

Samtidig får I besøg af den danske sangerinde Anita Lerche, som vil fortælle om hendes livstur til Indien - og naturligvis får vi også en lille smagsprøve fra Bollywood/Bhangra danseren Pam Singh.

En unik aften i BOLLYWOOD's navn. Fordelagtigt tilbud til Bollywood turen KUN til aftenens deltagere - samt en super goodiebag (værdi 2.238,- )
ALT ovenstående for KUN Kr. 300,- ( begrænset antal pladser - max 55 personer ).

Tilmeld dig allerede i dag på rejsmed@avisionrejser.dk - og få én på opleveren ( tilmeldingsfrist d. 26. september ) Husk at skrive foredragets navn, dit navn og antal deltagere.
Vi bekræfter din tilmelding indenfor 24 timer.

Ved tilmelding til aftenens arrangement bliver du automatisk tilmeldt Avision Rejsers nyhedsbrev og derved er du med i lodtrækningen om en middag for to på Restaurant Maharaja, vinderen vil blive offentliggjort under arrangementet. Ønsker du ikke være tilmeldt vores nyhedsbrev - skriv "nyheder - nej tak" i mailen til os.

Onsdag d. 28. september kl. 17-20 hos:
ShantiRoom
Lavendelstræde 5-7
Baghuset 3. sal
1462 København K.

Læs også