https://imgix.femina.dk/media/67466e34f2ad49a78c58719534c23343.jpg
Se, lyt & oplev

Bliv indsamler for Røde Kors - sammen med kendte modekvinder

26. september 2011
af Charlotte Hallbæck
Kendte danske modekvinder støtter Røde Kors, og opfordrer dig til at gøre det samme ved at samle ind den 2. oktober

Når Røde Kors samler ind d. 2. oktober, er både designer Charlotte Eskildsen fra Designers Remix samt stifteren af youheshe.com Lulu Henckel at finde på gaden med en raslebøsse i hånden.

- Jeg skal samle ind sammen med mine børn, fordi det er skøn ting, at de får forståelse for, at der er udsatte steder i verden, siger Charlotte Eskildsen, der også er medlem af Røde Kors Klub 100 - et netværk for Røde Kors ambassadører.

Også Lulu Henckel, kreativ direktør og indehaver af modesitet YouHeShe.com, tager sine børn med ud at samle ind. Hun er i år medlem af Røde Kors Klub 10.

- Jeg vil gerne lære mine børn omkring vilkårene i andre lande og hvordan vi i Danmark kan gøre en forskel ved at hjælpe med at samle penge ind, siger Lulu Henckel, der opfordrer til at se indsamlingen som en hyggedag med en god gåtur rundt i ens nærmiljø.

Vil du være med til at støtte Røde Kors' arbejde, så meld dig som indsamler på www.RødeKors.dk/indsamler eller tjek ind på Røde Kors' cool genbrugsshop på nettet www.RødeKors.dk/butik.

Læs også